sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tunnelmointia talvisaikaan

Minulla oli vakaa tarkoitus tehdä seuraavasta postauksesta joku oikein keväinen ja kirkas, mutta eilisiltana vietin sellaisen tunnelmaillan, että se oli pakko jakaa kanssannekin. Mies on reissussa, joten kun sain lapset nukkumaan, virittelin kynttilöitä ympäriinsä ja nautin hiljaisuudesta. Laittelin takan reunuksille päivällä jo uudet koristeet. Tuohon luukun yläpuolella olevalle hyllylle en oikein tiedä, mitä laittaisin. Siihen kävisi kivasti vaikkapa jotkut vanhan hopeiset kynttilänjalat. Ongelmana on se, että hylly kuumenee todella kuumaksi takan ollessa tulilla, joten mitään kuumalle herkkää siihen ei voi laittaa. Tällä hetkellä siinä onkin nyt siis tuo pieni talolyhty, madonna ja pari piparimuottia kynttilöineen.
 Minulla on tarkoitus tehdä muutosta saunaankin, kunhan sitä varten saan säästettyä rahaa. Nyt kuitenkin laittelin jo saunaan muutaman lyhdyn ja tein sinne sauna-aiheisen taulun. Näissä kuvissa sauna näyttää paljon valoisammalta kuin tosiasiassa illan pimeinä tunteina oli. Kun vielä kylpyhuoneen puolellekin laitoin vain muutaman tuikun, oli kuin olisin ollut jossakin mökkisaunassa. Ihanan rentouttavaa!
 


Jospa sitten seuraava postaus olisi hiukan valoisampi!:)
Tunnelmallista viikonlopun jatkoa kaikille!

9 kommenttia :

 1. Ihanan tunnelmallisen näköistä saunassa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia,tuollaisia tunnelmallisia iltoja pitäisi mahtua joka viikkoon<3 Suloinen tuo saunataulu:)Tunnustustakin pukkaa,käyhän kurkkaamassa;)

  VastaaPoista
 3. ihanaa, olisikin oma sauna. Haluan sanoa sulle, että olet mielestäni uskomattoman vahva nainen. Aivan hävettää omat sairauteni, mutta en mä itsestäni niin piittaisi ellei olisi tuota neitiä. Oma sauna olisi kyllä aivan ihana, mehän asutaan vain vuokralla rivarissa.

  VastaaPoista
 4. Omat, rauhalliset hetket ovat kyllä tärkeitä, että jaksaa sitten taas huolehtia kodista ja läheisistä. En voi kuin yhtyä erään edellisen kommenttiin, olet vahva nainen! Ihania kuvia taas kerran, kiitos niistä! :)

  VastaaPoista
 5. Hämärä on hyvä=)

  Ihanaa tunnelmaa kuvissa! Minulla on jostain syystä kynttilän polttaminen jäänyt kokonaan. Oon kuitenkin aina ollut kynttilöiden suurkuluttaja. Huolestuttavaa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Katriina!:)

  Kirsi, kiitos, ja suuri kiitos myös tunnustuksesta!<3

  Voi darkangel, kiitos ihan hirvittävän paljon sanoistasi<3 Oma sauna on kyllä ihana, mutta ihan liian harvoin siellä tulee nykyään käytyä.

  Kiitos Riitta Sinikka!:)

  Kiitos Memmi todella paljon sanoistasi<3

  Hanne, minä olen kyllä todellakin hämärän lapsi:) Jostain syystä minäkään en ole tänä vuonna vielä poltellut paljon kynttilöitä, vaikka normaalisti niitä kuluu tammikuussa ihan hurjasti:)

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja tunnelmallista:)
  Kynttilät ne on paras valonlähde saunassa!

  VastaaPoista
 8. Tunelmoidaan ihan rauhassa ja silti nautitaan hämärän hyssystä, sillä kevät keikkuen tulevi;)

  IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!♥

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished