maanantai 27. helmikuuta 2012

Tikuista asiaa

Meillä kävi täällä eilen kova huonekalujen piirileikki olohuoneessa, kun päätin vaihtaa järjestystä oikein kunnolla. Huone on kuitenkin vielä sen verran sekaisin, etten kuvia kehtaa vielä laittaa. Koko perhe on ollut kuitenkin muutoksesta innoissaan, kai se vaihtelu tekee kaikille hyvää.

Aurinko paistoi tänään ihanasti ulkona ja piti sitä kevättä tuoda lisää sisällekin keväisten asetelmien muodossa. Olohuoneen pöydällä ollut esikko on hiukan elpymässä ikkunan edessä, raukka kun oli aivan nuukahtanut oltuaan ilman vettä viikon verran. Mutta hienosti se tuntuu tuolla näyttävän taas elonmerkkejä! Siksi aikaa, kunnes esikko elpyy, tuo väriä pöydälle tällainen keväinen asetelma.

 


Keittiön pöydälle tein tällaisen asetelman, on aivan ihanaa, kun saa taas laitella hentoa vaaleanpunaista ja lilaa hiukan piristeeksi valkoisen ja tumman keskelle.


Meillä on ollut viime aikoina miehen kanssa kädenvääntöä niinkin suuresta asiasta kuin tulitikuista. Joo-o, jos ei ole muusta asiaa, niin väännetään sitä sitten vaikka tikuista! Minä kun halusin siivota takan hyllyjen päältä kaiken ylimääräisen pois ja mies taas oli sitä, ihan siis liian käytännnöllistä, mieltä, että tulitikut pitää olla käden ulottuvilla. Olen nähnyt muutamassa liikkeessä hienosti koristeltuja rasioita, mutta en ole raaskinut niistä neljää,viittä euroa maksaa. Niinpä lauantain ja sunnuntain välisen yön pimeinä tunteina askartelin tikkuaskien päällisiä. En raaskinut niihin mitään pitsejä laitella, kun ovat kuitenkin kertakäyttötavaraa. Mutta tällaisia niistä tuli. Nyt ne voivat ihan hyvin olla minunkin puolesta tuossa takan päällä esillä, hih!Meidän reipas ekaluokkalainen viettää hiihtolomaansa ja huomenna lähdetään "isojen tyttöjen kierrokselle" kirppareille. Ensin käydään viemässä isoveikka osastolle, sitten kahvilan kautta viemään omia kirppistavaroita kirppikselle ja kiertelemään muiden myyntilooseja.  Paksua lompakkoa ei tarvitse varata mukaan, mutta aikaa ja kivaa mieltä sitäkin enemmän. Mikäs sen mukavampaa!

Oikein ihanaa viikon jatkoa kaikille!

10 kommenttia :

 1. Ihania tikkuaskeja! Minäkin olen joskus niitä askarrellut :-)

  VastaaPoista
 2. Mutta hei..eihä niitä kauniita koristeltuja askin kuoria tartte roskiin heittää! Vaihdat vaan sisälle täyden rasian :)
  Kiitos kun aina jaksat käydä kommentoimassa, vaikka itse oonkin ollut laiskanpuoleinen viime aikoina...anteeksi!
  Jään innolla oottelemaan olkkarikuvia sekä kirpparipäivän tunnelmia :)
  Mukavaa hiihtolomaa teille Heidi-kulta!

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita hempeitä asetelmia, ihana vanha veitsikin siellä, tikkuaskeista nyt puhumattakaan :)
  Ihanaa maaliskuun alkua sinulle !

  VastaaPoista
 4. Keväisiä asetelmia ja tulitikkuaskeista tuli kauniit!!:)
  Toivottavasti teit hyviä löytöjä;)
  Oikein mukavaa talvilomaviikkoa sinne!!♥

  VastaaPoista
 5. Oi,miten kauniita rasioita! Hyvää lomaviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Kauniita tikkuaskeja. Älä ihmeessä heitä tyhjiä pois - vaihda vain tikkuosa sisälle!
  Oikein mukavaa hiihtolomaa!

  VastaaPoista
 7. Kauniita tulitikkurasioita! Näyttävät kyllä paljon paremmilta kuin perinteiset.

  Järjestyksen vaihto on ihan parasta välillä, mieli virkistyy ja on vielä kaikenlisäksi ihan ilmaista virkistystä!

  VastaaPoista
 8. Samoilla linjoilla ollaan, että vaihda vaan askien sisukset...riittää kauneutta pidempään. Ovat suloisia!

  VastaaPoista
 9. Ihanan romanttista.
  Pitääpä itsekkin muistaa tulitikkuaskartelu. Niitä on tullut tehtyä viimeksi joskus 70-luvulla : D

  VastaaPoista
 10. Vallan hyvä syy kädenvääntöön nuo tikkuaskit;) Lopputulos sekä kaunis että käytännöllinen,mikäs sen mukavampaa...Kauniita asetelmiakin olet saanut aikaiseksi,meillä ei ole viime päivinä mikään homma edistynyt,syynä tosin mukavat hiihtolomajutskat joten en ota stressiä etenemättömyydestä:)Mukavia hiihtolomajutskia toivottelen sinne teillekin<3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished