lauantai 11. helmikuuta 2012

Käsitöitä ja kukkia

Minulla on edelleenkin muutama iso projekti kesken, mutta ne ei voi jatkua, ennen kuin saan ostettua purkillisen valkoista maalia. Joten pienet tuunailut jatkuu. Olen miettinyt erilaisia koristeita meidän ruokapöydän tuoleihin, jonkinlaiset numerot olisivat kivat. Monissa paikoissa on myynnissä numerolaattoja, mutta vain numerot 1-4. No, eihän se paljon auta asiaa, kun tuoleja on kuusi. Toisaalta kaipasin hiukan enemmän hempeyttä kuin paljaat laaatat, joten päädyin ompelemaan koristeet itse. Tein tällaiset numerosydämet, jotka solmin tuoleihin juuttinarulla. Poika totesi heti, että sitten voikin alkaa käskeä vieraita istumaan "paikalle 3, paikalle 5 jne":D
Tulppaanit on edelleen hankkimatta, mutta minun perhosorkideani on päättänyt ilastuttaa minua pahimpaan hätään! Tähän asti olen aina onnistunut tappamaan perhosorkidearaukat ensimmäisen kukinnan jälkeen, mutta tämä yksilö on ollut niin sinnikäs, että aloitti nyt toisen kukintansa. Ja kyllä tämä yksilö onkin sitten kaunis! Tuo mukavasti kevätiloa tänne sisälle.

 Ja hyvä tosiaan, että kevään tuntua saa tänne sisälle, ulkona kun on täysi talvi. Mutta eipä kai muuta voi odottakaan puoli välissä helmikuuta!:)
Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

7 kommenttia :

 1. Ihanat numerosydämet, kiva idea!
  Kaunis perhosorkidean kukka! Pirteän värinen ja kaunis!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tupsahdin tänne sattumalta ja viehätyin kauniista blogistasi ja tavastasi kirjoitella. Kiva tuo numero idea, omat ideat on aina hauskempia kuin valmiit:)

  VastaaPoista
 3. Suloisia sydämiä ja voi,miten kauniit orkidean kukat! Hyvää päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Onnea orkidean kasvattajalle :) Hieno kukka eikä oo kuulema heleppo ...iteltä ei onnistuis

  VastaaPoista
 5. Herttaista sulla täällä <3
  Kivat nuo tuolikoristeet, ja onnittelut tosiaan orkidean uudesta kukinnasta! Itse onnistun aina tappamaan kaikki viherkasvit. siksi ostankin enää vain leikkokukkia ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon teille kaikille!<3 Ja Tainalle ja Iida Emilialle oikein lämpimästi tervetuloa!<3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished