lauantai 21. tammikuuta 2012

Terveisiä sairaalasta!

Jopas nyt jotakin! Ei tarvitse kuin hetken olla blogimaailmasta pois, niin jo on koko blogger muuttanut ulkomuotoaan. Näinköhän tätä opin edes käyttämään!

Me tosiaan kotiuduimme kuntoutusviikolta viime viikon perjantain ja lauantain välisenä yönä. Eevillä alkoi kuume jo kuntoutuksessa, keskiviikkona. Kun vielä sunnuntainakin hänellä kuume hipoi neljääkymmentä, vein hänet päivystykseen ajatuksella "käydään pikaisesti kääntymässä ja hakemassa resepti korvatulehdukseen". Vaan eipä käytykään kovin pikaisesti, vasta eilen pääsimme kotiin. Pikkuinen olikin vakavasti sairas ja tämä viikko sitten vierähti sairaalassa suonensisäisessä antibiootissa. Minusta tuntuu, että olen ihan pääpyörällä, kun olen koko viikon sairaalassa ollut. Jokainen sairaalassa lapsen vierellä patjalla yöpynyt tietää, että unet ovat siellä niin ja näin, eikä se sairaalasängyn vieressä istuminenkaan mitään herkkua ole. Noh, saatiinpa taas hiukan muistutusta mitä se on, ja ensi viikolla muistutellaan siitä lisää, kun menemme Lastenklinikalle leikkaukseen. Mutta pääasia nyt on, että ollaan kotona edes muutama päivä:)
 
 Sisustusrintamalla ei siis juurikaan ole muuta tapahtunut kuin mieli ollut täynnä ideoita. Mikäpä sen mukavampaa onkaan kuin huolten keskellä hetkeksi aikaa karata kauniiden sisustuskuvien ja unelmien pariin:) Tällaisessa ympäristössä kun ei juurikaan ihailtavaa ole, hih!
Kotiin tullessa minua odotti kuitenkin ihana sisustusyllätys! Voitin Hannen Punainen talo maalla- blogista ihanan voiton. Paketissa oli aivan ihania sisustusjuttuja. Niistä ensimmäiset kaksi pääsivät jo paikoilleen. Tämä kaunis muistitaulu pääsi uuteen kirjoituspöytä-syvennykseeni. Tätä taulua voisin katsella vaikka miten pitkään.
Paketista paljastui myös aivan ihastuttava pieni hopeareunuksinen kehys, johon taidan laittaa pienen hääkuvamme. Paketissa oli myös enkelinsiivet, kynttilöitä ja aivan ihana pieni keväinen lintu, josta laitan kuvaa jossakin toisessa postauksessa. Kiitos todella paljon, Hanne!
Tämä kuva on otettu uudesta työpöytä-syvennyksestä, jonka mies oli rakentanut minulle sairaalassa olomme aikana. Hyllyt ja pöydän yritän maalata vielä valkoiseksi ja kirjahyllytasot päällystän ehkä hyllypaperilla. Laittelen sitten vasta kuvia, kun saan koko kokonaisuuden valmiiksi. Samoin kuin tämän koko työhuone-syvennyksen:)

Eilen illalla jo täytyi heti piipahdella teidän blogeissa. Niihin olikin tullut valtavasti ihania postauksia. Anteeksi, jos en nyt ehdi kaikille mitään kommentoida.
Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta! <3

13 kommenttia :

 1. Voi kuinka kurjaa kun pikkuiset sairastava! Meillä on hoidettu pientä korvatulehduspotilasta, mutta se ei ole ollenkaan niin vakavaa kuin teillä.

  Voimia ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pienokainen on jo hyvässä kunnossa. Ja juu kokemusta on sairaalan lattialla nukkumisesta ja se ei tosiaankaan ole mitään herkkua. Siellä jos missä on sisustushaaveilu on paikallaan.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti pikkuneiti voi jo paremmin, ja onnea tulevaan leikkaukseen. Eilen luin kirjasi näistä tytöistä, ja nyt heti tällaisia uutisia. Lehtenä teille paljon jaksamisia ja enkeleitä Eeville.

  - Tuija-

  VastaaPoista
 4. Voi miten ikävää. Mikään ei ole pahempaa, kuin lapsen sairaus.
  Voimia teille kaikille.♥

  VastaaPoista
 5. Hui kauhistus, toivottavasti kaikki on nyt paremmin. Tervehtymisiä!

  VastaaPoista
 6. Toivon teille hyvää, ja jaksamista sinulle! Hyvä, kun mietiskelet välillä muuta, se varmasti auttaa jaksamaan paremmin. Halaus!

  VastaaPoista
 7. No ei ollenkaan kivaa:(
  Se ihanuus mikä tuossa huoneessa on, että ainakin näyttää siltä että siellä ollaan yksin lapsen kanssa.
  Olen ollut Alexin kanssa viime syksynä kolmesti sisällä osastolla pahan infektion takia ja meillä on ollut aina vierustoveri. Ja sittenkun ne kuorsaa vielä... :(
  Paranemisia teille ja toivotaan että leikkus menee hyvin !

  VastaaPoista
 8. Kurjaa kun pikkuset sairastaa...Onneksi jatkuvat päivät ja lissääntyvä valosuus antaa voimia :)

  VastaaPoista
 9. Voi pikkuruista :). Kovasti kovia outuu pieni kokemaan. Toivon paljon hyvää teille <3

  VastaaPoista
 10. Voimia koko poppoolle !
  se on rankkaa olla pienessä sairaalahuoneessa lähes vrk:n ympäri , saati stten viikon ja enemmänkin. Ihana päästä välillä pois hengähtään...
  ihana mies sulla ko on puuhaillu sulle työpäytää :)
  älä sie kommenteista huolehi , ko hoidat vaan itseäsi ja perhettä :)

  VastaaPoista
 11. Voimia Teille! <3
  En pysty edes kuvittelemaan millaista on "elää" sairaalassa.

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti pikkuinen on jo paremmassa kunnossa ja onnea vielä leikkaukseen.
  Mukavaa viikkoa sinne teille=)

  VastaaPoista
 13. Kylläpä teitä on taas koeteltu. Harmillista. Paljon, paljon voimahaleja ja lämpimiä ajatuksia. Toivotaan että lapset parantuvat ja leikkaukset menevät hyvin. Kyllä on palkinto löytänyt oikean kodin! Todella kiva että sait tuollaisen voimia antavan yllätyksen, onnea. Meillä mykoplasma ja sitkeä yskä ei meinaa millään lähteä. Kovasti terveitä päiviä ootetaan täälläkin. Itse olen myös huonouninen jo luonnostaan ja tiedän mitä sairaalanlattialla nukkuminen on... Sympatiat sinne! Minulle on aina yksikin yö ollut tarpeeksi, puhumattakaan jos niitä olisi enemmän putkeen. Olisin varmaan zombie. Parempaa viikkoa sinne!!!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished