torstai 5. tammikuuta 2012

Madonnoja siellä, madonnoja täällä...

Mietin tuossa, mistä oikein postaisin. Ja sitten muistin, että en olekaan laittanut blogiini kuvia uudesta madonnastani. Ei se tosin enää kovin uusi ole, mutta joulutohinoiden aikaan en muistanut siitä teille kertoa. Tämän hankin niillä rahoilla, jotka minulle tilitettiin kirjani myynnistä, joten tämä muistuttaa minua nyt päivittäin siitä urakasta, jonka tuon kirjan eteen tein. Olin kyllä aikonut hankkia toisenlaisen madonnapatsaan, mutta kun sellaista ei ollut, mukaan tarttui tämä. Laitoin patsaan kuvun alle, vanhan tarjottimen päälle. Nyt asetelmassa on kipsinen risti ja enkelin siivet sekä vanhantyylinen peltikoriste, mutta pitää vielä kehitellä tuohon jotain muuta patsaan seuraksi. Kuvun alle laitoin patsaan tällä kertaa siksi, että pidän sitä tuossa senkin päällä sohvan takana, jossa pelkkä patsas herkästi kaatuisi, meillä kun tuota hulinaa kuitenkin riittää.


Minulla on kevät jo kovasti mielessä, mutta kun puutarhaan ei pääse vielä pitkään aikaan, pitää miettiä sisäprojekteja. Yksi meillä pitkään odottelemassa ollut projekti on saunan tekeminen hiukan viihtyisämmäksi. Minulla onkin jo tarkka visio, millaisen siitä haluan, mutta se projekti taitaa edetä pikku hiljaa hissukseen. Eräänä iltana kuitenkin tuon vision vallassa tuunasin vanhasta kurkkupurkista lyhdyn saunaan. Lyhty jäi nyt kyllä toistaiseksi vielä keittiöön tarjottimen päälle, mutta löytänee tiensä saunalle pian. Kuvissa tämä tuunaus ei kyllä näytä läheskään niin kivalta kuin luonnossa. Tuossa kuvassa tuo näyttää todellakin vain kurkkupurkilta, jossa on jotain outoa sisällä, hih;)

Miehen autotalliprojekti alkaa olla hyvässä mallissa ja täältä olohuoneen työhuone-syvennyksestä on jo hävinnyt pari kirjahyllyä sekä keinutuoli, ja olohuoneesta lasivitriini. Eli vihdoin saan alkaa sisustaa tätäkin talon kolkkaa maalaisromanttisempaan tyyliin, jee! Huomenna aion tuoda tänne käytävästä astiavitriinin, jota aion tuunailla jossakin vaiheessa hiukan. Uusi, vanha siis, kirjoituspöytäkin olisi hankintalistalla, jollen sitten saa tästä nykyisestä tuunattua sopivamman kokoista ja tyylistä. Nyt vain on kukkaron nyörit niin tiukilla, että mitään hankintoja ei voi tehdä, mutta ainahan sitä voi suunnitella!

Oikein mukavaa loppiaista kaikille!

12 kommenttia :

 1. Kaunis madonna ja kaunis asetelma! Hyvää loppiaista!

  VastaaPoista
 2. Kaunis asetelma!

  Kiitos ihanainen kommentistasi blogiini.♥

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit on ne madonnat <3
  Paljon kauniimmat kun se puolialaston Venuksen patsas mikä mulla on :))

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kirsikka!:)

  Irmastiina, kiitos:)

  Hih, Maanvaiva:D

  Kiitos, Jasmiina<3

  VastaaPoista
 5. Kiva kun saat uusia suunnitelmia ! Joskus saa tosi pienelläki rahalla kaikkea kivaa aikaseksi ! ja siitä se vasta hyvä mieli tuleeki :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat madonna kauniissa asetelmassa!

  VastaaPoista
 7. Huhuu Heidi! Arpaonni suosi miun arvonnassa!

  VastaaPoista
 8. KoivukujanRiikka, olet ihan oikeassa!:) Kaikkein paras mieli tuleekin, jos saa jotakin kivaa uutta aikaiseksi oikein pienellä budjetilla:)

  Kiitos RiittaSinikka!:)

  Hanne, oih, ihanaa!:) Kipaisenkin heti blogiisi:)

  VastaaPoista
 9. Oi kun kiva että kävit blogissani kommentin kera. en muuten olis löytänyt tänne, ihanaa blogiisi. oi että miten kaunista kaikkea täällä onkaan. Jään heti lukijaksesi.

  VastaaPoista
 10. Kaunista. Ihana Madonna, todellakin;)
  Ja sinulla on täällä varsin kaunis blogi. Tulin käymään, kun samaan juttuun ollaan liitytty(Salainen sydänystävä) ja jäin samantien lukijaksesi..

  VastaaPoista
 11. Kaunista!Kyllä silmät lepää näissä kauniissa kuvissa!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished