lauantai 14. tammikuuta 2012

Kuntoutusviikkoa

Meillä vierähti taas tämä viikko kuntoutuksessa. Sisustusprojektit jäi kesken, kun pakkauduimme autoon varhain maanantaiaamuna ja nyt on tiukka viikko takana. Minun oli tarkoitus pyörähtää edes jossakin sisustusliikkeessä fiilistelemässä eilen kotimatkalla, mutta migreenikohtaus päätti toisin. Siispä täällä ei ole edelleenkään tapahtunut mitään sisustuksen saralla, sotkemisen saralla sitäkin enemmän;)

Lähdimme tosiaan maanantaiaamuna ajelemaan toiselle puolelle Suomea kovassa lumipyryssä. Perille päästyämme meitä tervehti kaunis auringonpaiste ja kimaltelevat hanget. Illalla näimme mitä hienoimman kuunsillan. Kuu oli aivan oranssinpunainen ja loi pitkän sillan halki järven. Harmi vaan, että kamerallani ei oikein kunnollisia iltakuvia saa, mutta ehkä tästä saatte jonkinlaista kuvaa kuitenkin.
Nyt toivon, että pääsisin pian maaliostoksille ja saisin hankittua purkin valkoista maalia, niin pääsisin vitriinin tuunailussa eteenpäin. Ja saisin ehkä joskus siitä tännekin kuvia.

Meillä sairastupa seurasi toiselle puolelle Suomeakin ja Eevi on korkeassa kuumeessa jo neljättä päivää. Taitaa olla siis edessä päivystyskeikka huomenna, jollei kuume jollakin ihmeen kaupalla laske yön aikana edes hiukan.

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

8 kommenttia :

 1. Kaunis tuo kuukuva silti, kyllä siitä tunnelman aistii! Pikaisia paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kuva, ihana kuunsilta!
  Pikaista paranemista Eeville!

  VastaaPoista
 3. Harmi, kun teillä taas/ yhä sairastellaan :(
  Ihanan Madonnan olit itsellesi ostanut ja uskon, että sen merkitys on erityinen kirjasi ansiosta! Onkin tosi kiva idea laittaa se kuvun alle! Mulla on nyt kupuni alla ruusuja, kun bambi lähti odottelemaan ensi talvea/ joulua. Mutta pitääkin kokeilla mahtuisiko tuo minun pikku madonnani sen alle... Kiitos vinkistä!
  Kiva, kun pääset sisustelemaan lisää, kunhan autotallissa tulee valmiimpaa! Mutta sama juttu täällä, että kukkaron nyörit pidettävä nyt melko tiukilla, alkuvuodesta on aina auto- ja koiraverot ja paljon muitakin laskuja listalla... Siihen päälle meni kakkosauto korjaamolle viime viikolla...rahanmenoa ei voi estää :(
  Onneksi on se mieheltä saama lahjakortti sisustuskauppaan (sinne, jota me ei sun kanssa löydetty, hih) ja aionkin mennä shoppailemaan tiistaina sen voimin :)

  Mukavaa viikkoa ystäväni!

  VastaaPoista
 4. Paljon paranemisia sinne! Toivotaan että ei tule pahempaa. Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 5. No voi sun!
  Toivon sinne nyt oikein pikaista paranemista kaikista taudeista!!♥

  Tuo kuunsilta on ihana kuva!! Hyvin sait sen onnistumaan pimeällä:)
  Madonna on upea lasikuvun alla!

  Lämmin halaus, Marge

  VastaaPoista
 6. Kaunis kuva!

  Pikaista paranemista potilaalle<3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished