torstai 26. tammikuuta 2012

Blogitauolta päivää!

Niinhän siinä sitten kävi, ettei meille riittänyt pelkkä sairaalareissu, vaan toimme sairaalasta tuliaisina vielä vatsapöpön, jonka kourissa olemme olleet nyt koko perhe tämän viikkoa. En edes ymmärrä, miten huomenna voi oikeasti olla jo perjantai, kun en ole tajunnut eläneeni edes näitä viimeisiä päiviä. No, nyt kuitenkin tässä jaksaa jo istuskellakin hiukan ja lapsetkin on saatu nesteytettyä niin, ettei uusintakeikkaa osastolle ole toivottavasti tiedossa, joten elämä voittaa jälleen.

Sunnuntaina onneksi ehdin kuitenkin jo hiukan sisustusjuttujakin miettiä, kun eteeni tarjoutui aivan mahtavat vanhat Ankerin jalat! Nämä ovat mielestäni todella kauniit kauniine yksityiskohtineen. Valurautaa ovat, joten painoa näillä on myös. Mieheni teki jalkojen päälle vanhoista tuppeensahatuista harmaista lankuista pöydän toiveideni mukaisesti. Ensiksi meinasin kyllä maalata jalat valkoiseksi, mutta annan niiden nyt toistaiseksi olla noin, ruosteineen päivineen, ihastuin niihin juuri tuollaisina kuin ovat. Pöytä on nyt täällä työhuonesyvennyksessä, jossa on myös tumma piano, joten sopii mielestäni värimaailmaan hyvin.

 
 
 
Pöydän päälle laitoin enkelin, joka löytänee keväällä tiensä pihalle, sekä rasian, joka kätkee sisälleen vanhoja sukuni valokuvia.

Minulla on menossa jonkinlainen kova sisustuspohdinta. En oikein osaa päättää, millaista sisustuslinjaa täydellisesti haluaisin noudattaa. Toisaalta haluaisin sisustaa hyvin maalaisromanttisesti ja vaaleasti Jeanne d'Arc livingin tyyliin, paljon madonnapatsaita, pitsejä, uushopeaa, helmiä jne. Toisaalta haluaisin paljon todella vanhoja huonekaluja, oikein pirttimäiseen talonpoikaistyyliin. Mutta sitten taas minua myös kovasti viehättävät kaikki pastellisävyt, ja haluaisin tänne hiukan vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja vaalean vihreääkin.  Mene ja tiedä sitten, mitä tästä vielä tulee! :)


Ihanaa, kun ollaan saatu ihastella auringon säteistä kimaltelevalla hangella, edes ikkunan läpi! Niin se kevät vain pikku hiljaa lisääntyy, samoin valon määrä! Ulkona on kyllä pakkasta melkein 20 astetta ja hanget todella korkeat, joten ihan heti ei lämpöä kuitenkaan taideta saada. Mutta ihan pian se on kuitenkin jo kevät, kunhan hiukan jaksetaan vielä odotella:)

Oikein ihanaa viikon jatkoa kaikille! Pysykäähän terveinä!

12 kommenttia :

 1. Kaunis pöytä. Samaa vikaa täällä... ei osaa päättää mikä tyyli..mut kaikkea sekasin sopii meille...mukava sekametelisoppa :)

  VastaaPoista
 2. Mahdottoman huonoa tuuria teillä nyt noiden sairastamisten kanssa,hus pois kaikki pöpöt sieltä...Tosi kaunokainen on tuo pöytäsi:)Samanlaiset sisustuspähkäilyt on täälläkin,tosin mä olen niin vaihtelunhaluinen että tuskin mitään yhtä tyyliä tulee koskaan olemaan=D Ihanaa viikonjatkoa sinullekin<3

  VastaaPoista
 3. Kiva että olette jo paraantumassa päin!!
  Voioi mikä pöytä!!! <3

  Mä olen kans tuumaillut etten oikein tiedä, mikä on mun juttu sisustuksessa.. kaikki on ihana..
  Sen takia mulla alkaakin olla joka huoneessa erinäköistä. Olkkarissa hieman tehdastyyliä, makkari vitivalkoista romantiikkaa.. keittiö on joku ennennäkeemätön sekamelksa kaikkea ja lastenhuone on kuin roskakatos :DD

  Minusta viimeisessä JDL-lehdessä oli alussa aivan liian monta sivua kodista, joka ei ollut edes kovin kivan näköinen.. Olikohan heillä pulaa kodeista, ku piti puoli lehteä tunkea sitä yhtä kotia täyteen.. hmm..

  VastaaPoista
 4. Hyvä että voitte jo paremmin.
  Meillä vallitsee sikin sokin tyyli, pääosin kuitenkin se koostuu vanhoista kalusteista. Tuo Ankeri on ihana! Ruosteineen kaikkineen. Minulla on ongelmana se, etten raaski tuunailla vanhoja juttuja, vaikka ne saisikin niin paremmin käyttöön. Olen päättänyt olla sen asian suhteen rohkeampi tänä vuonna..

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti nyt taudit on sairastettu!
  Mie kans aina muuttelen mieltäni ja mikäpä se siinä, mutta nyt lempparit on valkoinen, lasi, lämmin/vanha puu, sinkki eli ei kovin värikästä :) puun lämmin ruskea tuo sitä väriä tällä hetkellä tarpeeksi
  Voikaa hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Peukut pystyyn,että pöpöt karkaa pois!
  Kivat laudat sai ompelukoneen jalat.On tuon värisenäkin ihan kiva.
  Mitenkäs jos sekoitat noita kaikkia sisustus toiveita sopivasti yhteen.Vai onko liian sekametelistä?No,pähkylöimällä nekin asiat selkiytyy=)
  Kivaa viikonloppua sulle=)

  VastaaPoista
 7. Kaunis pöytä ♥
  Ja toivottavasti pöpöt pysisi poissa!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Voih, toivottavasti teidän osalta sairastelut on nyt sairastettu!
  Kaunis tuo pöytä, ihana patina jaloissa <3 vanhemmilla oli kans vanha Singer, josta ideoin vaikka mitä, mutta menivät penteleet myymään sen pois :(

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 9. Pauliina, sekametelisoppakin on kyllä kiva:)

  Kirsi, niin siinä voi käydä minullekin, että ei koskaan mitään yhtenäistä tyyliä löydy:)

  Maanvaiva, meillä lasten huoneissa on tyylit kyllä ihan erilaiset kuin muualla. Väriä ja tavaraa riittää vaikka muille jakaa:D Kylpyhuoneeseen haluaisin toisaalta vaaleaa, toisaalta joku turkoosi miellyttäisi myös. Ota sitten tästä eukosta selvää!;) Voih, minun pitää kyllä ehdottomasti saada uusin JDL, niin pääsen katsomaan tuonkin:)

  Mustakissa, minä juuri rohkaistuin tuunailemaan enemmän, mutta jotenkin tuon Ankerin kohdalla en osaa vielä päättää, mitä teen. Niinpä päätin katsella sitä noin ja maalata sitten, jos siltä tuntuu:)

  Kiitos paljon KoivukujanRiikka!

  Kiitos Pitsienkeli! Niin siinä onkin nyt käynyt, että karu vanha talonpoikainen on yhdistettynä hempeään romanttisuuteen, mutta ihan vielä en ole värejä uskaltautunut räiskimään, muuta kuin astioissa. Voi kyllä olla, että vaaleanpunainen ainakin tänne vielä lisääntyy, mutta ainakaan ihan heti en uskalla mennä vaikkapa tuoleja maalaamaan vaaleanpunaisella:)

  Kiitos, Taika!

  Kiitos Jansku! Oi ei, minkä menivät tekemään! Minun mummilla oli vaikka ja mitä ihanaa tavaraa, joista moni päätyi roskalavallekin aikoinaan. Voi että, kun olisin ollut...hmm...20v vanhempi!;)

  VastaaPoista
 10. Voi kurja noita pöpöjuttuja! HYVÄ että olette jo paranemaan päin! Ihana pöytä. Minä seilaan yhä vaan tyylistä toiseen..hupsu juttu.

  VastaaPoista
 11. Hih..painoin äsken vahingossa jotain lisää tätä nappia..vaikka toki näitä postauksia lisää toivonkin ;)

  Mun on pitänyt sulle viestiä ihan privaatisti mutta kuten huomaa en ole saanut aikaiseksi.. Olen seuraillut mm. statuspäivityksiäsi ja ollut kyllä hengessä mukana kaikkien vaikeuksien keskellä!

  Aivan upea tuo uusi pöytäsi! Kiva kun miehesi osaa ja jaksaa toteuttaa noita juttuja toiveidesi mukaan :)

  Minä olen maannut koko päivän sohvan pohjalla vatsakipujen kourissa. Aamupäivällä lähes pyörryin ja oksensin useita kertoja. Mies vei tytön ja koiran äitinsä luo..soitti mun töihin että olen sairaana ja meni itse töihin. Eihän tämä mukavaa ole, kun koko ajan sattuu vatsaan ja olo on heikko, mutta toisaalta hyvä saada levätä ihan rauhassa.

  Toivottavasti teillä pian tauti hellittää ja muutenkin toivon kauheasti taas jaksamista ja voimia sinne ihan kaikkeen!

  Ps. Välillä mustakin tuntuu että sekottuu eri sisustuslinjat kun tykkää niin erilaisistakin jutuista, mutta toisaalta, mitä siitä..toistaiseksi ovat linjat sulassa sovussa ;)

  VastaaPoista
 12. Harmi tuo sairastaminen! Onneksi olette nyt paranemassa ja elämä voittaa!

  Minullakaan ei ole mitään selkeää linjaa sisustuksessa. On sellainen omanlainen sekametelisisustus:)

  Kaunis pöytä!
  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished