keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Wanhaa ja uutta

Kesällä löysin vanhan rukin pyörän, joka on hakenut paikkaansa tähän päivään asti. Nyt sain idean laittaa sen seinälle meidän käytävään. Mies teki minulle vanhasta lankusta pyörän alle hyllyn, josta löysi paikkansa joulun tunnelmaan sopiva punainen öljylyhty, sokerisäkki ja pieni juuttipussukka. Tuohon hyllylle on kiva laittaa sitten vanhoja esineitä esille, jotka eivät keittiöön sovi. Minulla on jo monta ideaa, mitä tuohon hyllylle aion etsiä.

Sen ikkunaraudankin mies laittoi vihdoin ikkunaan kiinni. Yritän huomenna valoisaan aikaan saada siitä otettua kuvan. Tämä päivä meni erinäisissä rankoissa palavereissa, ja ennen kuin huomasinkaan, oli taas jo pimeä! Saisi nyt tulla hiukan pakkasta ja lunta lisää, jotta saisimme kunnon valkoisen joulun. Tuntuu ihan uskomattomalta, että jouluaatto on jo ensi viikon lauantaina!

Oikein mukavaa keskiviikkoillan jatkoa kaikille!

4 kommenttia :

 1. Kaunis on tuo rouheinen hylly ja pyörä siinä seinällä.Ihanat!Ja komea on kuusikin siellä edellisessä postauksessa.Ihan vielä oikeilla kynttilöillä.

  Kivaa torstai päivää=)

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno ja näyttävä yhdistelmä!

  VastaaPoista
 3. Ihana ♥ Mullakin olis tuolla vajassa tuollainen mutten oo vielä sille paikkaa keksiny..katotaan minne se päätyy..lamppua siitä olen kyl suunnitellu teettäväni mutta nähtäväksi jää!!

  Ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished