lauantai 3. joulukuuta 2011

Lisäkurkistuksia ja ihmettelyä

Meille satoi viime eilisiltana lunta! Oli aivan taianomaista katsella sakeaa lumisadetta, joka vuosi se näky on yhtä sykäyttävä. Nyt vielä pakastui illaksi, mutta huomiseksi on luvannut sen verran lämmintä, että eiköhän tuo lumi vielä ehdi sulamaan. Mutta ainakin hetken voi ihailla ulkovalojen loistoa valkeaa taustaa vasten.

En tosiaan ehtinyt tehdä adventtikynttelikköä ensimmäiseksi adventiksi, joten sen askartelu jää nyt ensi jouluun. Tällaisen neljän kynttilän asetelman tein kuitenkin tarjottimelle. Polttelen siinä nyt neljää tuikkua neljännen adventin kunniaksi jo etukäteen;)
Lupasin viime postauksessa laittaa kuvan tuosta lasten suosikista, tonttukylästä. Siinä on tosiaan värilliset valot, jotka hitaasti vaihtavat väriään ja tuovat eloa kylään. Itse kyllä pitäisi enemmän valkoisista valoista, mutta lapsista tämä on ihan ehdottomasti kotimme ihanin joulukoriste, joten kai se on vain todettava, että äiti ei aina tiedä kaikkea! ;)
Minulla olisi ihan kauhea hinku päästä johonkin joulumarkkinoille, tai mikä vielä parempaa, sisustusmyyjäisiin! Mutta niitä ei taida nyt tällä seudulla olevan. Onko teillä tapana käydä joulumarkkinoilla tai sisustusmyyjäisissä? Viime vuonna ostin tuollaisista myyjäisistä tällaisen joulukorttiriiputtimen, jonka nyt tänä jouluna voisin kyllä tehdä itsekin, kun askarteluinto on taas syttynyt uudelleen. Mutta eipä tarvitse nyt tätä tehdä ja voin keskittyä muihin projekteihin!;)
Millaisena te näette blogini kirjoitusten fontin? Nimittäin omalla näytölläni nämä tekstit ovat muuttuneet sellaiseksi tavalliseksi fontiksi, vaikka mallinsuunnittelutyökalun mukaan ne ovat käsialakirjoitusta, kuten ennenkin. Kummallinen ongelma taas, jota en osaa korjata, kun en ole itse asetuksiakaan muuttanut.

Tällaiselta näyttää meidän etuovelta katsottuna nyt, kun aita on saanut hentoisen lumipeitteen. Tämän kuvan myötä toivotan teille oikein rauhallista lauantai-iltaa!

11 kommenttia :

 1. Teksti on ihan kaunokirjoitusta kuin ennenkin, nou HÄTÄ!!!! :)

  Jouluvalot on ihania! Meillä olis joulumarkkinoita mut aina ne on nii ettei pääse. Ärsyttää.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin oli viime viikolla kolmena päivänä lunta,sitten tulikin vesisade ja vei lumet mennessään=/Kaunis on kynttiläasetelma,sullakin näyttää olevan noita ihania nekkuvuokia<3 Mukavaltahan tuo tonttukylä näyttää,se on noilla lapsilla vähän eri värivalinnat monesti kuin meillä aikuisilla,meilläkin tytön huoneen ikkunassa roikotettiin monena jouluna kirkkaanpunaista joulupukkia,nyt ei sitä kyllä ainakaan vielä ole halunnut,saas nähdä muuttuuko mieli jouluan lähestyessä=DKyllä tuo sinun fontti meille lukijoille näkyy ihan niinkuin pitääkin,siis käsialakirjoituksena,ihme ettei itselläsi näy samallalailla,tää blogger on ihme vimpain=D

  VastaaPoista
 3. Mulla tuo näkyy tavan tekstinä??? Kummallista! Kivalta näyttää teillä sielä joulunodotustunnelmat, ja joskus pitää vaan antaa lapsille periksi ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo kaari valoineen !
  Mulleki näkyy tavallisena tekstinä... outoa on ...

  VastaaPoista
 5. Onpas outoa, bloggeri varmaan taas sekoilee ja vika korjaantuu jossain vaiheessa itsekseen..mäkin näen tavallisena fonttina kirjoituksen..

  Toi tonttukylä on tosi soma, ja kai se vaan on niin, että meidänkin on pakko edes joskus tehdä pieniä uhrauksia ;) Tänään näin kyllä yhdet sellaset shokkivalot yhdessä ikkunassa, että oksat pois! Peittivät koko ikkunan, erilaisia, erivärisiä palloja tms. Välkkyivät sikanopeaan ja välillä sillai tärähtelivät kuin tahdissa... Tuli vaan mieleen, että miten siellä huoneessa voi kukaan oikeesti oleilla. Tai ehkä ne ihmiset sytyttää ne valot uloslähtiessään ja sammuttaa kotiin palatessaan...
  Että taitaa olla aika lepposa tuo teidän tonttukylä ;)

  En ole muuten unohtanut niitä kynttilänipsuja(kaan)...en ole vaan vielä ehtinyt sinne antiikkikauppaan mennä :(

  Hyvää 2. Adventtisunnuntaita teille Heidi! Ja kiitos viesteistäsi blogiin :)

  VastaaPoista
 6. Ja mulle näkyy kaunona!!Kummallista tosiaan...
  Mulla on tapana käydä käsityömessuilla ja -myyjäisissä marraskuussa.
  Näin lähellä joulua pyrin pysymään kaukana väentungoksesta,vaikka mahdotontahan se täysin on..
  Kauniit värivalot!Tuovat mukavan tunnelman..Ja sitä lunta sais tulla ja vikkelää myös meille!!
  Mukavaa 2. adventtisunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 7. Minulla näkyy tavallisena tekstinä...
  Meillä on kotona vähän sama meininki että äiti ei ihan niin värikkäistä joulukoristeista tykkää kuin lapset.
  Rauhallista 2.adventtia

  VastaaPoista
 8. Ihan kaunolla kirjuuttelet...Riemullinen joulukylä teillä siellä :)

  VastaaPoista
 9. Tekstisi on ainakin minun koneella juuri sellaista käsialakirjoitusta...siis mikä sana...☺

  VastaaPoista
 10. Sinulla on kaunis blogi ja kaunis teksti!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, teillä pieni lumipeite! Joulun odotuksessa on ihanaa juuri se kun voi käydä joulumyyjäisissä tunnelmoimassa!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished