torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukuuta

Niin se vain on aika vierähtänyt, että lapset ovat saaneet avata kauan odottamansa kalenterien ensimmäiset luukut ja joulu lähenee, on sitten lunta tai ei! Meillä alkaa vihdoin tauti olla menossa pois kokonaan ja nyt olen kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että tämä joulu oltaisi terveitä. Tähän toiveeseen liittyy tämä minulle erittäin tärkeä talolyhtykin. Joluna 2008 emme saaneet Eeviä kotilomille, sillä hän oli keuhkokuumeessa. Joulunaikoihin 2009 oli puolestaan Iina henkitoreissaan osastolla ja hain hänet aatonaattona sairaana kotiin. Viime vuonna ostin sitten tämän lyhdyn joulun alla ja hiljaa rukoilin mielessäni, että tänä jouluna saisimme kaikki olla Kotona. No, saimme kyllä, tosin influenssassa ;) Olisi pitänyt olla tarkempi tuon rukouksen kanssa, hih! No, ei sentään. Edelleen tuo toive on mielessäni, kun tähän jouluun valmistaudumme. Mikään kun ei ole itsestään selvää tänäkään jouluna.
Lyhdyn vieressä on ihanat jouluiset puukirjaimet, jotka löysin Saksasta sekä pieni Nissetonttunen kelkkansa päällä odottamassa talven ensilumia.

Olin ajatellut, että tänä vuonna meillä on vaaleampi joulu, mutta niin vaan se punainen on aina ollut minulle Se joulun väri, että taitaa tämäkin vuosi aika punainen olla. Keittiössämme näyttää nyt nimittäin tältä:
Luultavasti jotain muutoksia tässä ehdin kuukauden aikana tehdä kuitenkin, vaikka miten yrittäisin ollakin tekemättä! Tuo saarekkeen päällä oleva väriläiskä on lapsille kovin rakas tonttukylä, josta voin laittaa joku kerta lähikuvaa.

Meillä aletaan pian valmistautua myös Itsenäisyyspäivän odotteluun. Tai ainakin koulun itsenäisyysjuhlien odotteluun. Lasten koulussa sitä juhlitaan ensimmäistä kertaa kunnon juhlien muodossa ja koko koulu tanssii paritanssina valssin ja jonkun toisen tanssin. Meidän kolmasluokkalainen ei ole koulukunnossa, mutta voi, miten odotankaan, kun tuo rakas ekaluokkalainen tyttöseni tanssahtelee valssin tahtiin!<3 Pitänee varata iso pino nenäliinoja mukaan. Nyt pitää vain löytää neitoselle vielä juhlakengät, joissa pitää kuulema olla jo hiukan korkoa. Voi näitä neitosia!:)

Tämän tunnelmakuvan myötä haluan toivottaa teille kaikille ihanaa joulukuun ensimmäistä iltaa:

13 kommenttia :

 1. Tunnemallista joulukuuta sullekin !
  Niinhän se on että asiat ei aina mene suunnitelmien mukaan, mutta miekin pidän sormet ja varpaat ristissä teidän perheen puolesta !

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että tänä jouluna saatte olla terveitä.

  Tuo kuva keittiöstänne on ihana....niin kaunis keittiö!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, tunnelmallista joulun aikaa sinne ♥, toivotaan että pöpöt pysyy loitolla!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tunnelmaa teillä!

  Toivotaan että saatte olla terveinä. Kurjaa varsinkin jouluna olla kipeänä=/

  Ihanaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis talolyhty ja nuo kirjaimet on niiiin ihanat, ihastelin niitä myös Liisan blogissa :) Täällä pidän peukkuja, että saatte olla joulun kotona terveinä, nauttia jouluntunnelmasta ja yhdessäolosta. Mukavaa joulukuun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon, KoivukujanRiikka<3

  Voi kiitos, Irmastiina<3

  Kiitos Marjo!<3 Samoin sinulle<3

  Kiitos paljon Hanne! Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin!

  Kiitos Terhi! Sitä samaa sinullekin!:)

  VastaaPoista
 7. Kaunista on keittiössänne ja niin ihanan tunnelmallista!
  Paljon kaikkia kauniita esineitä siellä kuvissasi näkyy!
  Minäkin olen joskus suunnitellut että joulumme olisi jonkin muun värinen kuin punainen ja valkoinen, mutta aina kuitenkin päädyn noihin kahteen väriin:)

  Toivotaan että saatte olla terveenä ja nauttia joulun valmistelusta ja joulusta yhdessä koko perhe!

  VastaaPoista
 8. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :)

  Toivotaan tosiaan että saatte viettää joulun terveenä! Kovasti on teillä sairasteluja ollutkin :(.

  Meillä pikkuneidillä on ollut jo neljä korvatulehdusta tänä syksynä, jos vielä yksi tulee saadaan lähete eteenpäin ja aletaan miettiä niitä putkien laittoja.

  VastaaPoista
 9. Kuin astuisin kauniiseen satumaailmaan suloiseen lämpöiseen rauhalliseen kotiin.
  Lyhdyt kirjaimet pikkutonttuset ja tonttukyläkin, kyllä vaan siinä vierähtäisi aika ja tovi, kun tonttujen puuhia seurailee.
  Hieno kokonaisuus!

  Tunnelmallista iltaa<3

  VastaaPoista
 10. On se vaan joulun väri,punainen=)Pehmeä ja tunnelman tuoja jouluun.

  Kaunista joulyisa tunnelmaa siellä!
  Niin ja kivaa viikonloppua=)

  VastaaPoista
 11. kirjoitusvirhe paholainen.Jouluista siis=)

  VastaaPoista
 12. Kaunista teillä! Toivotaan tosiaan että kaikki sairaudet pysyvät poissa!!
  Mulla ollut samat aatokset tuon valkoisuuden kanssa, mutta kummasti huomaan punaisen lissäntyvän meille, kuin huomaamatta!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos paljon Susanne!:) Niin se vain on, että jotenkin se punainen kuuluu niin vahvasti jouluun, ettei sitä ilmankaan osaa olla:)

  Kiitos, Johanna!:) Meillä tyttösillä on ollut putket ihan vauvasta saakka ja nyt taitaa Eevillä olla jo viidennet putket, jotka laitetaan heti vuoden vaihteen jälkeen. Kyllä ne kummasti auttavat korvakierteeseen kyllä:)

  Voi kiitos Sirkka ihanasta kommentistasi<3

  Kiitos paljon pitsienkeli!:)

  Kiitos Christina!:) Niin se vaan on, että vaikka muutoin vaalea lisääntyy, niin pakko sitä punaista on jouluksi aina saada:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished