torstai 17. marraskuuta 2011

Wc

Kiitos teille kaikille, jotka ryhdyitte ideariiheen kanssani koskien tuota meidän wc:n peiliä! Päädyin laittamaan siihen nyt ensi hätään hiukan pitsiä yläreunoihin. Se näyttää kivemmalta livenä kuin kuvassa, mutta ei toki ole mikään pysyväisratkaisu. Mietin, että josko ostaisin jotain halpaa listaa ja tekisin siihen kehykset. Ompelin tänään myös hyllyn ja avotilan eteen tuollaisen verhon, niin tulee hiukan rauhallisuutta huoneeseen. Mutta onhan tuossa vielä tekemistä, mm. tavaroiden siirtämistä piiloon. Miten voikin noin pienessä tilassa olla niin paljon päänvaivaa! ;)


Sain eilen Jotexilta tilaamani jouluverhot, joten niiden ripustamista vielä mietin täksi illaksi. Sitten onkin edessä vielä laukkujen pakkaamista. Minä olen Leijonaemot ry:n meidän kaupunkin vertaisryhmän ohjaaja ja nyt meille kaikille Suomen ryhmien ohjaajille on järjestetty kylpyläviikonloppu koulutuksen ja rentoutumisen merkeissä. Kyllä odotan kovasti viikonloppua! Eli pieni blogitauko tulee taas väistämättä, ja odotan jo kovasti, että pääsen lukemaan kaikkia kivoja blogipäivityksiä sunnuntai-iltana :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia :

 1. Kaunis on wc:si...

  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. kauniita tuunailuja :)
  Nautinnollista kylpylä viikonloppua sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Äh, mä olen täällä pohtinut pääni puhki tuota teijän kylppäriä... Tuo kuva kyllä avarsi tlannetta huomattavasti... Tuo pitsi teki jo hyvän muutoksen ja verhokin alahyllyn edessä on ihana! Mutta... nyt heitän vettä myllyyn, mitä jos maalaisitte kaakelit yksiväriseksi, hmm...valkoiseksi...?! Sekin voisi rauhoittaa tunnelmaa entisestään... Sitten ei ehkä peiliovetkaan enää tuntuisi niiiin kasareilta ;)

  Tosi ihana, kun pääsit sitten jännityksestä huolimatta kuitenkin sinne kylpyläään! Tulee varmasti hyvään tarpeeseen tuo rentoutumisviikonloppusi!

  Täällä paketti ollut eilisestä valmiina, nyt jo autossa, mutta eilen oli jo posti kiinni, kun sain pakattua lehdet, tänään päivällä asioille lähtiessä oli "mittagspause" eli suljettu ja asioilta tullessa taas ovet jo kiinni :( HUOMENNA lupaan lähettää lehdet matkaan!

  Halauksin Liisa

  VastaaPoista
 4. Niimpä...Vessa aiheuttaa kyllä aina välillä päänvaivaa...Kun ois kiva istuskella somassa paikassa ympärillä kaikkea kaunista...Rentouttavvaa lomareissua sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Tulimpas tauon jäkkeen lukemaan tätäkin blogia.
  Liisan kanssa olen samaa mieltä, kaakelimaalin ostoon :)
  Peilikaapin tilalle pelkkä kauniskehyksinen peili.
  Peilin viereen ylälaitaan kauniit valaisimet.
  Meillä on aikaslailla saman kokoinen ja muotoinen wc. Verhoa olen samaan kohtaan suunnitellut, aikaiseksi en ole vain saanut... Voi kun olisin rikas, laittaisin koko vessan uuteen uskoon. Se on meillä kuitenkin positiivista, ettei siellä ole laattaa kuin altaan yläpuolella. Ellokselta haluaisin sen kauniin allaskaapin... Lottovoittoa odotellessa ;)

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Irmastiina ja Riitta<3

  Liisa, kiitos vinkistä! Tuo maalaaminen olisi kyllä varmasti se kaikkein paras vaihtoehto, saisi kunnolla vaaleutta koko wc:hen. Mutta siihen täytynee säästää rahaa erikseen, kun ei taida ihan ilmaisia ne maalit olla. Täytyy ottaa nyt miehen kanssa asia puheeksi, josko sitä vaikka joulun jälkeen pääsisi maalailemaan;) Älä ota mitään stressiä postittamisen kanssa, postitat sitten, kun ehdit!<3 Ihanaa viikon alkua sinulle, rakas ystävä<3

  Lovviisa, niinpä, sinäpä sen sanoit!:)

  Kiitos, Hanni<3

  Alma, loistavia ideoita! Tosin, niin kuin Liisalle tuossa sanoin, vaatii myös rahaa. Mutta kyllä noin tulisi paljon ihanampi koko wc:stä! Olisi kyllä ihanaa, kun ei meilläkään olisi laattaa joka puolella. En ymmärrä, miksi sitä edes on, kun tuo on kuitenkin vain wc...Ehkä edellinen asukas on suihkutellut siellä käsisuihkulla ympäriinsä:D

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished