keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Sairastupaa taas

Terveisiä taasen sairastuvalta! Meidän kaatoi loppuviikosta mitä ilmeisimmin norovirus, joka onkin ollut aivan hurja tauti! Nyt vihdoin alan pysyä pystyssä, yksi päivä öineen meni jopa kylpyhuoneen lattialla maatessa. Ensimmäisen adventin kuvia ei siis ole laittaa, jäi ne adventtikynttilätkin ostamatta. Mutta jospa nyt olisi taudit tältä vuodelta sairastettu ja olisimme tänä jouluna terveenä!

Jouluvalmistelut jäivät myös nyt ihan kesken, mutta ideoita on sen sijaan syntynyt sitäkin enemmän. Ehdin juuri laittaa keittiöön jouluisen kapan ja alas salusiinit, mutta meillä on keittiössä tuollainen iso ikkunakokonaisuus, jossa on iso ikkuna ja vieressä avattava tuuletusikkuna. (Tämä alla oleva kuva on otettu vuosi sitten keittiöremontin päätyttyä ja nyt tuli tunne, että onpa meillä ollut ihanan avaraa silloin! Mistähän kaikki nämä pikkutavarat on tänne nykyään tulleet?;) ) Laitoin nyt alasalusiinit vain tuon ison ikkunan kohdalle ja tuli oikein herttainen kokonaisuus. Paitsi tuon tuuletusikkunan kohdalta.


Tuuletusikkunaa vasten kävisi aivan ihanasti tämä Jeanne d'Arc Livingin ikkunarauta, mutta nepä ovatkin joka puolelta loppu! Tiedättekö sen tunteen, kun pitkään etsit jotain ja sitten löydät jotain Täydellistä, ja sitäpä ei saakaan enää mistään! Onko kenelläkään ideaa, mistä tällaisia voisi saada tai edes jotain samantyylisiä? Tai mitä muuta voisin tuohon tuuletusikkunan kohdalle laittaa?


Tällaisia siis mietiskelin siellä kylpyhuoneen lattiallakin, hih! No, hiukan joulua on laitettu enemmän, mutta homma tosiaan jäi kesken. Keittiöstä siirsin piparipurkista piparivalot eteiseen ja ne sopivatkin siihen oikein kivasti. Tuovat hiukan valoa muutoin pimeään eteiseen.
Tässä vielä kuva meidän pikkuvauvelista, joka on kyllä enemmänkin kai tosiaan sylivauva kuin hauva;)
Oikein sydämellistä joulukuuta kaikille!

6 kommenttia :

 1. Ihana vauveli =)

  Ootko kysellyt tuota rautaa My Country Homen Virpiltä Tampereelta? Hänellä on ainakin ollut jotain vastaavia joskus myynnissä...

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Voi että tuota sairastelua! Ihan hirveä toi vatsatauti, joka teidät kaatoi jopa kylppärin lattialle!
  Onneksi voitte nyt taas jo paremmin ja laitetaan tosiaan kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että olisitte jouluna terveinä, kaikki!

  Teillä on nyt varmasti ihanan näköistä, kun oot saanut joulua vähän laitettua, ois ihana nähdä lisää kuvia teidän joulukodista :) Valot ainakin ovat peilin ympärillä tosi somat!

  Tollanen ikkunarauta ois tosiaankin ihana, voisin kuvitella sen sopivan teidän tuuletusikkunan eteen hienosti...ootko yrittänyt etsiä huutiksesta, tai jopa ebaystä..?! Mäkin voisin yritää Ebaystä sulle katsoa, minkähan kokoinen sen raudan pitäisi olla?

  Hyvää loppuviikkoa teille ja halauksia ja jaksuja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin sulle.

  Toivottavasti taudit on nyt selätetty!

  Enpä ole nähnyt kaipaamasi ikkunarautaa missään.Toivottavasti Liisa osaa auttaa=)

  Suloinen koira vauveli.Hymy huulilla nukkuu=)

  VastaaPoista
 4. Hyvää vointia! Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tuija! Kysyinkin nyt sinun vinkistäsi tuota rautaa sieltä, mutta on loppu sielläkin:(

  Kiitos Liisa! Olisitko tosiaan niin kiltti, että viitsisit sieltä ebaysta katsoa? Minä katsoin jo ebay.uk:sta, mutta siellä ei ollut ja saksan taitoni ei ihan riitä saksan ebayhin:D Leveys saisi olla 31cm, korkeudella ei niin väliä. Tosin ehkä leveys saa olla suurempikin, jollen ruuvaa sitä kiinni karmiin, mutta tuo 31cm olisi ideaali. Halauksia ja terveisiä sinne!<3

  Kiitos pitsienkeli! Toivon kovasti, että taudit on nyt takanapäin!

  Kiitos Irmastiina:)

  Kiitos Riitta Sinikka, sitä samaa sinulle!:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished