lauantai 5. marraskuuta 2011

Kotiin palattu, halloween siivottu ja joulua jo vähän laiteltu

Siinäpä ne tärkeimmät kuulumiset! Kuntoutusviikko oli taas todella antoisa, rankka ja mukava. Ihan liian nopeasti meni tuokin viikko ohi. Viikkoon mahtui paljon mukavia hetkiä koko perheen kera ja kotiin tultiin uusia kokemuksia sekä paljon uutta tietoa rikkaampana. Tästä on taas hyvä jatkaa arkea uusin eväin.

Arjen askareita aloittelin siivoamalla Halloweenin pois ja pihahommia tekemällä. Etuterassi sai tällaisen astetelman vierelleen toivottamaan vieraita ja kotiväkeä tervetulleeksi sisään. Kelkka on kesäinen löytö Romuritarilta, joka oli "ihan pakko saada"- ostos;)

Olen ihan innoissani, kun on jo marraskuu ja voi vihdoin alkaa laitella jouluakin kotiin. Joulussa onkin parasta juuri joulun odotus ja tämä joulua edeltävä tunnelmallinen aika. Tiedän, että monia ärsyttää suunnattomasti, kun joululaulut raikaavat kaupoissa jo marraskuussa ja joulukoristeet täyttävät kaupat lokakuun lopussa. Minusta se on vain ihanaa! Juuri tähän pimeään aikaan kaipaakin iloista ja tunnelmallista odotuksen aikaa ja mitä pidempi se on, sitä parempi. No, ei nyt sentään ihan elokuussa tulisi mieleen joulukoristeita viritellä. Mutta nyt jo saa vähän.

Minulla on taas viikon blogipäivitykset lukematta, joten nyt menen teidän ihanien blogien pariin!
Oikein ihanaa Pyhäinpäivän iltaa kaikille!

7 kommenttia :

 1. Jep, jouluillaan vaan me ihan rauhassa :)

  VastaaPoista
 2. Mikä ärsyttää kelläkin, mutta pääasia on se mistä itte tykkää !!! Mie tykkään sun kelekasta, se on hieno !

  VastaaPoista
 3. Aivan upea kelkka ja asetelma!!!


  Mukavaa viikkoa❤

  VastaaPoista
 4. Heippa!Pitkästä aikaa täällä. Luin juuri artikkelin teistä vauvalehdessä ja kyyneleet tulivat silmiini. Niin koskettava teksti!Ihanat kuvat Eevistä ja Iinasta myös. Joudun varmaan ostamaan sinun kirjasi ja varaamaan paljon nenäliinoja.

  Paljon haleja koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Samanlaisia terkkuja tulin kertomaan kuin mitä Sini oli laittanut. Luin aamulla artikkelin teistä Vauva-lehdestä ja kyyneleet virtasivat pitkin poskiani. Ja kirjasi meni myös toivelistalle. :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallinen kuva, ihana asetelma!

  Oikeassa olet, piiitkät jouluvalmistelut ovat joulun parasta antia. Itsekin nautin joululla fiilistelystä jo kuukausia ennen h-hetkeä :)

  Mukavaa viikonjatkoa!

  P.S. Tervetuloa kurkkaamaan blogiini Valkeat Unelmat!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished