maanantai 14. marraskuuta 2011

Kaunotar

Meille kotiutui tänään tämä kaunotar. Veljeni löysi sen kirpputorilta  20 euron hintaan ja onnekseni soitti minulle ja kysyi, haluanko sen! Ilman muuta halusin! Mummillani oli aivan samanlainen rukki aikoinaan, tosin en muista, oliko siinä rukissa noin kauniita yksityiskohtia. Tästä kaunottaresta puuttuu kyllä se sellainen piikki tuolta päästä, mutta ei se haittaa lainkaan. En olisi nimittäin edes tiennyt, että sellainen tuohon vielä kuuluu, hih!

Vielä en tiedä, onko tuo paras paikka Kaunottarelle, mutta toistaiseksi saa ainakin olla tuolla vanhan tuolin ja kehdon seurana. Christina-pupu voi sitten salaa käydä pyörittelemässä rukin pyörää, ainakin nuo meidän tyttöset pitäisivät siitä puuhasta kovasti, mutta tylsä äiti kertoi rukin olevan "jälleen kerran" koriste, jolla ei leikitä ;)


Huomenna pitäisi paikalliseen sisustusliikkeeseen saapua Joulua, joten sinne aion suunnatan huomenissa. Olisi myös mukava piipahtaa kirppareilla pitkästä aikaa, mutta pitää katsoa, mitä tuo varvas tykkää asiasta.
Oikein ihanaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia :

 1. On se kyllä tosiaan kaunis! Ihana veli <3
  Jos muuten alkaa lehdet loppua niin sano vasn..haen ja lähetän sulle ;)
  Antiikkikaupoille en oo vielä kerennyt..yritän (haluan!) ehtiä tällä viikolla..sitten laitan sulle niitä kynttilänipsejä postiin :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis rukki!
  Edullinenkin vielä.

  Tyttärelläni on, myös vanha rukki.

  VastaaPoista
 3. Rukit jotenkin niin nostalkisia...Kovasti olen tykästynyt noihin talonpoikasiin juttuihin :)

  VastaaPoista
 4. Liisa, on se<3 Kiva juttu, minä laitan viestiä!:) Älä ota paineita antiikkikaupoille pääsystä, tai no, ehkä se tekisi sinulle vain hyvää!:)

  Irmastiina, kiitos!:)

  Lovviisa, on ne! Minäkin näköjään olen, kun nuo vanhat esineet täällä ovat vain lisääntymään päin:)

  VastaaPoista
 5. Ihana ♥
  Muistan kun meilläkin oli samanlainen jolla leikin pieneä prinsessa ruususta ;)
  Harmi vaan kun mun vanhemmat hävitti sen =/

  VastaaPoista
 6. Oikea kaunokainen.
  Minun rukkini ei ole noin hyvässä kunnossa, joten se menee kyllä maalaukseen :) Vaikka ei kai noita oikein maalata raaskisi...

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished