tiistai 22. marraskuuta 2011

Jotain uutta, jotain vanhaa

Minulla oli aivan ihana kylpyläviikonloppu muiden vertaisohjaajien kanssa. Kylpylän puolelle ei tullut mentyä, mutta nukuttua ja syötyä hyvin sitäkin enemmän! Kyllä teki hyvää. Ennen kylpylään lähtöä sain taas yömyöhään sisustusidean, jota rakas mieheni sitten lähti ystävällisesti yömyöhään autotalliin toteuttamaan. Minulla oli nimittäin jokunen vanha lauta, josta kaavailin olohuoneeseen pientä seinää. Laudat ei ihan riittäneet kattoon asti, joten tuohon päälle pitää vielä tehdä joku hylly, mutta alkuasetelma on nyt tällainen:Rukki ja pöytä muuttivat paikkaa päittäin.
Olohuoneessa näyttää nyt siis tältä. Hiukan ehkä sotkuiselta, mutta tykkään silti kovasti.
Pikku hiljaa joulu on lisääntynyt myös kotonamme. Eilen vaihdoin jouluverhot ja laitoin hiukan lisää koristeita. Huuvan päälle vaihdoin tekemäni kranssin ja lisäsin muutamia tekokarkkikeppejä, joita löysin Saksasta.
Sain Marikalta Dehannas Home-Valkoista ja rustiikkia- blogista mukavan tunnustuksen. Kiitos todella paljon, Marika!<3 Tunnustuksen saajan pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus 8:lle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille 8:lle tunnustuksesta
4. TUNNUSTAA 8 satunnaista asiaa itsestään


Ajattelin nyt keksiä sellaiset tunnustukset, jotka ovat oikeasti tunnustuksia, eikä vain tyyliin "tykkään pizzasta". Ainakin itse pidän tällaisista tunnustuksista enemmän. Näin oli myös Marika tehnyt ja oli mukava lukea hänen tunnustuksiaan. Mutta, mitäs nyt kertoisin itsestäni... hmm...

1. Olen koukussa televisioon. Seuraan monia sarjoja, ja etenkin kaikki rikossarjat on ihan parhaimpia. Olisipa mielenkiintoista olla joku rikostutkija!:)

2. Olin ylikiltti lapsi, joka ei teininäkään osannut koetella rajojaan. Hmm...vieläköhän se aika on edessä, kun en vieläkään ole jaksanut kapinoida muuta kuin byrokratiaa vastaan?;)

3. Syön aivan liikaa suklaata. Oikeasti voisin syödä sitä levyn päivässä, eikä tekisi tiukkaakaan!

4. Leikin vielä viidennellä luokalla parhaan ystäväni kanssa barbeilla, kun muut luokan tytöt juoksivat poikien perässä;)

5. Aloitin ala-astella pianon soiton, jota jatkoin lukioon asti. Vielä opiskeluaikoina annoin pianotunteja, mutta nykyään soitan suunnilleen kerran puoleen vuoteen pianoa.

6. Minulla on ikuinen vauvakuume. Jos minulta kysyttäisi, olisin varmasti koko ajan joko raskaana tai pienen vauvan äiti:)

7. Käytän rahaa nykyään aivan liian huolettomasti, etenkin sisustukseen. Mutta kun se on suurin voimanlähteeni, niin eikös siinä ole syytä kerrakseen?;)

8. Olen aina ollut kova haaveilemaan ja kova kirjoittamaan. Nykyään vaan on alkanut järjen ääni tappamaan unelmia, mikä ei sekään ole hyvä juttu kyllä.

En tiedä, kuinka monella tämä tunnustus jo on, mutta jaan tämän nyt näihin kahdeksaan blogiin:

- Tiinalle Mustikkamäkeen
- Virpille Mammankammariin

Toivottavasti otatte kopin haasteesta:)

Oikein ihanaa viikon jatkoa kaikille!

14 kommenttia :

 1. Toi oli hyvä tunnustus, että sisustaminen on voimalähtesi. Mäkin rupean käyttämään tota, kun isäntä raivoa, että olen taas tuhlannut. :))

  Todella upea seinä!! <3

  VastaaPoista
 2. Sammaa ajattelin ko luin tunntustuksia kuin ylläolevakin :)
  Ja seinä oli hieno keksintö !

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä edellisten kommenttien kanssa:-))

  VastaaPoista
 4. Maanavaiva, joo, tuo syy on ihan vapaasti lainattavissa:D Kiitos, tykkään itsekin seinästä kovasti<3

  Koivukujanriikka, kiitos!:)

  Arja, <3

  VastaaPoista
 5. Seinä on ihana, tosi hyvä idea!
  Kivat tunnustukset, joista tosin tuli vähän huono omatunto, hih ;) No ei vaiskaan...
  Mutta älä anna minkään tai kenenkään tappaa unelmiasi, sen että osaat kirjoittaa, olet jo todistanutkin!
  Ja mikä voimalähteeseen tulee, pidä siitä kiinni! Ilman huonoa omaatuntoa! Olet sen varmasti ansainnut ja luulenpa, että olet kaikista "tuhlailuista" huolimatta melkoisen järkevä ;)
  Ihanaa, että lehdet tulivat perille, ole hyvä vain!
  Halauksia sinne!

  VastaaPoista
 6. Lämmin kiitos tunnustuksesta, iloinen mieli tuli siitä!:)
  Sinulla on kivat kahdeksan tunnustusta! Tulitkin taas tutummaksi:)

  Seinä on upea!
  Kuvissasi on paljon ihania esineitä ja kauniille näyttää!

  VastaaPoista
 7. Tulipa ihana seinä! Kaunista teillä. Klikkaudun lukijaksi ja jatkan selailua. Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 8. Kaunis kiitos tunnustuksesta,vastailen siihen ihan lähipäivinä<3 Mielenkiintoisia juttuja olet tunnustellut,ei mitään diipadaapaa...Älä missään tapauksessa anna sen järjen äänen tukahduttaa haaveilua,se on samanlainen voimanlähde varmasti kuin sisustaminenkin=D Seinä on tosi hieno,mahtava idea,parhaat ideathan yleensä putkahteleekin päähän yömyöhällä=D

  VastaaPoista
 9. Kiitti tunnustuksesta.

  Ja kivaa viikon jatkoa sulle=)

  VastaaPoista
 10. Liisa, kiitos<3 En tiedä, osaanko milloinkaan pitää tästä voimanlähteestä kiinni ilman huonoa omaatuntoa, mutta ainakin yritän:) Ja sinun tapaamisesi oli siihen suuri syy, oli helpottavaa huomata, että on niitä muitakin, jotka kuvailevat ihan hassuja juttuja ja nauttivat täysin sydämin, kun löytävät alekorista jotain Täydellistä:) Halauksia<3

  Susanne, voi miten ihana kuulla, että tulit hyvälle mielelle tunnustuksesta:) Kiitos!<3

  Kiitos Piupau ja lämpimästi tervetuloa lukijakseni!<3 Ihanaa joulunodotusta sinullekin!

  Irmastiina, kiitos:)

  Kiitos, Kirsi<3 Kai se nimimerkkinikin, Syysunelma, kertoo siitä, että pohjimmiltani en koskaan pysty luopumaan unelmistani:) Totta, yömyöhään syntyy parhaimmat ideat!;)

  Kiitos Pitsienkeli:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos tunnustuksista ja onnea ihanalle blogille!!

  VastaaPoista
 12. Kauniilta näyttää!

  Hyvää 1.adventtisunnuntaita!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished