perjantai 14. lokakuuta 2011

Kurpitsojen aikaan

Lokakuu on ihana kuukausi. Lehdet ulkona hehkuvat oranssin, keltaisen ja punaisen eri sävyissä ja illat ovat hämärtyneet niin, että voi nauttia kunnolla kynttilöiden loistosta. Kuu huipentuu kurpitsajuhlaan, joka ei vielä ole kunnon jalansijaa saanut Suomessa, mutta meidän perheessä se on jo tullut perinteeksi. Mikäpä sen hauskempaa kuin pukeutua hurjiin tai hauskoihin asuihin, sytytellä kynttilöitä, syödä hurrjia herkkuja ja käydä karkki-tai-kepponen-kierroksella ystävien ja sukulaisten luona! Mukavaa vaihtelua syksyn pimeyteen.

Vielä ei kuitenkaan ole Halloweenin aika, mutta kurpitsoja voi jo laitella tuomaan väriä kotiin. Tänä vuonna en ole jaksanut oikeita koristekurpitsoja etsiä tänä toipumisaikana, mutta onneksi viime vuonan ostin näitä keraamisia kurpitsoja. Nekin tuovat mukavasti väriä keittiön pöydälle yhdessä kynttilöiden kanssa.


Muutoin meillä on koti pukeutunut jo luumunpunaisen sävyihin. Tai no, olohuone-keittiö nyt ainakin. Kesällä löysin tämän ihanan torkkupeiton alennusmyynnistä. Näitä piti ostaa kaksi tuomaan sohvalle hiukan väriä, sen verran halpoja ja kauniita olivat. Eihän ne toki samaa laatua ole kuin käsin virkatut, mutta kauniita ovat kuitenkin.

 Tunnelmallista viikonloppua kaikille!


7 kommenttia :

 1. Kauniita syksyn tunnelmakuvia !
  Voi miten nätit sävyt noissa torkkupeitoissa, hyvä löytö !
  Iloisia viikonlopun hetkiä sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. Hieno asetelma pöydällä, minullakin on nuo vaahteranlehti tuikkukupit. Tykkään niistä kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kurpitsakuvat! :)

  Täytyy se ehkä itsekin jotain teemaan liittyen kotiin somistaa, perinteeksi kun on meillekin jo muodostunut :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Meillä on myös kurpitsajuhlista tullut perinne..laitetaan aiheeseen liittyviä herkkuja,kurpitsalyhtyjä ja tuttavaperheitä tulee lapsineen juhliin.Aina pitää juhlia kun on pienikin aihe <3 Ihanaa viikonloppua

  VastaaPoista
 5. Meillä on juhlittu kurpitsajuhlaa monta vuotta,tyttö nimittäin on syntynyt pyhäinmiesten päivänä,eihän se joka vuosi osu "oikealle" syntymäpäivälle,mutta halloween-teemalla on silti juhlittu monta kertaa ja hauskaa on piisannut=D Ihanaa viikonloppua toipilaalle perheineen<3

  VastaaPoista
 6. Kiitos Riitta, minäkin ihastuin noihin sävyihin kovasti:)

  Marika, minustakin ne on tosi kivat:)

  Kiitos Jasmiina!:) Kyllä nuo tämän ajan jutut piristävät pimeitä iltoja kovasti:)

  Anne, me ei olla vielä kunnon juhlia järjestetty aikaisemmin, mutta tänä vuonna järjestetään kunnon lasten kemut:)

  Kiitos Kirsi!:) Tuo onkin kiva juttu, kun voi synttäreitä viettää Halloween teemalla:) Meidän esikoisen synttärit jäivät viettämättä syyskuussa sairastelujen vuoksi, joten nyt pidetään Halloweenina yhdistetyt synttäri + Halloweenkemut:)

  Kiitos Irmastiina:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished