maanantai 5. syyskuuta 2011

Sairastuvalla

Syksy on tullut ja taudit sen mukana. Täällä sairastellaan nyt melkein koko tuvan voimin. Minulle iski viime viikolla angiina, joka ei tunnu lähtevän edes antibioottien häätämänä. Pitänee huomenna mennä uudelleen lääkäriin. Pikkuisille tuli molemmille korvatulehdukset, joten nyt on yöt nukuttu enemmän ja vähemmän huonosti.

Mutta tällaista se arki meidän perheessä on, ei sen kummempaa! Ihanaa, kun illat alkavat jo pimetä ja voin jo hyvillä mielin alkaa miettiä syksyn sisustusjuttuja ja jouluakin jo hiukan suunnittelen. Tuleehan tässä vielä Halloweenkin, oih, tätä syksyn tunnelma-aikaa!:)

Sisustusrintamalla ei tosin ole kummoisia tapahtunut, muuta kuin tuolla pääkopan puolella;) Mutta tällaisen rukin pyörän hankin joku aika sitten ja sen taakse sokerisäkin, jotta pyörä tulee paremmin oikeuksiinsa. Näiden kuvien myötä toivotan teille mukavaa viikon alkua!


15 kommenttia :

 1. Voi harmillista! Toivotavasti paranette nyt kummiskin pian! Kauniit on kuvat! Sokerisäkki on niin upea!!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista minäkin sinne yritän lähettää kera lämpimien ajatusten=D Syksy on ihanaa aikaa,meidän tytö on syntynyt pyhäinmiesten päivänä ja sempä takia tuo halloween on meidän perheessä iso juttu=D Kaunis yhdistelmä tuo kärrynpyörä sokerisäkkeineen,mainio idea!

  VastaaPoista
 3. Voi itku...toivottavasti paranette nyt kaikki oikein pian! Koita jaksaa... Kiva, kun jaksat kuitenkin ajatella positiivisesti! Mäkin jo ajatuksissani suunnittelen joulusisustusta.. Ja Peipposen synttäreitä ja ja ja... Kaikkea kivaa tiedossa syksyyn ;)
  Tosi upeat rukin pyörä ja säkki..tommosesta pyörästä mäkin oon haaveillut..ei oo vaan osunut oikeaa kohdalle.. Asetelma on muutenkin tosi kaunis :)

  Hyvää alkanutta viikkoa ja halauksia!

  VastaaPoista
 4. Voi itku...toivottavasti paranette nyt kaikki oikein pian! Koita jaksaa... Kiva, kun jaksat kuitenkin ajatella positiivisesti! Mäkin jo ajatuksissani suunnittelen joulusisustusta.. Ja Peipposen synttäreitä ja ja ja... Kaikkea kivaa tiedossa syksyyn ;)
  Tosi upeat rukin pyörä ja säkki..tommosesta pyörästä mäkin oon haaveillut..ei oo vaan osunut oikeaa kohdalle.. Asetelma on muutenkin tosi kaunis :)

  Hyvää alkanutta viikkoa ja halauksia!

  VastaaPoista
 5. Harmi ettei teillä siellä sairastellaan, mutta tälleen alkusyksystä kun koulut ja päiväkodit alkavat uudelleen, tuntuu usein tauditkin alkavan jyllätä. Itsellänikin tuntuu pientä nuhanpoikasta olevan, mutta onneksi ei kummempaa.
  Pikaista parenemista koko poppoolle, että pääset pian sisustus suunnitelmiasi toteuttamaan.

  VastaaPoista
 6. Harmi ettei teillä siellä sairastellaan, mutta tälleen alkusyksystä kun koulut ja päiväkodit alkavat uudelleen, tuntuu usein tauditkin alkavan jyllätä. Itsellänikin tuntuu pientä nuhanpoikasta olevan, mutta onneksi ei kummempaa.
  Pikaista parenemista koko poppoolle, että pääset pian sisustus suunnitelmiasi toteuttamaan.

  VastaaPoista
 7. Kurjaa tuo sairastaminen! Meillä on (kop kop) vielä toistaiseksi kaikki pysynyt terveenä, vaikka ympärillä tuntuu taudit jo kovasti jylläävän. Pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
 8. Pikaista paranemista!
  Löysin blogiisi muiden kautta ja ehdottomasti jään lukijaksesi! :)

  VastaaPoista
 9. Ikävää kun olette sairaana!
  Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 10. Pikaista paranemista sinne! Meilläkin on täällä pikkuneiti korvatulehduksessa, tänään taas lääkärissä käytiin. Vasta muutama viikko sitten edellisen kuurin söi.

  VastaaPoista
 11. Pikaista paranemista sinne teille!

  VastaaPoista
 12. Huispois syyspöpöset sieltä teiltä ! Kauniita tavaroita , varsinkin nuo punaset poposet :)

  VastaaPoista
 13. Huispois syyspöpöset sieltä teiltä ! Kauniita tavaroita , varsinkin nuo punaset poposet :)

  VastaaPoista
 14. Hus hus pöpöt, pikaista paranemista teille! Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 15. Kiitos Maanvaiva! Minäkin tykkään säkistä kovasti:)

  Kiitos Kirsi!:)

  Kiitos Liisa!:) Onneksi tosiaan syksy tuo tullessaan mukavia juttuja<3

  Kiitos Tuija!:)

  Kiitos Virpi! Toivottavasti taudit pysyykin teiltä poissa:)

  Kiitos Jasmiina! Mukavaa, kun löysit blogiini, toivottavasti viihdyt täällä hyvin<3

  Kiitos Susanne!:)

  Kiitos Johanna ja pikaista paranemista sinnekin! Toivottavasti kuuri puree! Meidän neideilläkin näyttäisi ehkä olevan tarpeen vielä toinen kuuri heti perään.

  Kiitos Hanne!:)

  Kiitos Lovviisa!:) Nuo popot ovat minun ensimmäiset poponi:) Minulla on valokuva, jossa 2-vuotis syntymäpäivilläni ylpeänä istun juhlamekossani uudet kiiltävät popot jaloissani:)

  Kiitos paljon, Nonnukka:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished