tiistai 13. syyskuuta 2011

Hauva-vauva

En ole ehtinyt blogeihin vähään aikaan, koska meidän elämä muuttui kertaheitolla aivan yllättäen viime lauantaina. Saimme nimittäin perheeseemme uuden perheenjäsenen, pienen Daisy-neitosen. Hän on mäyräkoiran ja kääpiöpinserin risteytys ja ainakin minun mielestä maailman suloisin pieni hauva-vauva. Oikein kiltti ja eloisa pikku pentu. Tässä nyt opetellaan uudenlaista "vauva"-arkea koko perhe, joten aikaa ei ole koneellakaan istua juurikaan.

On täällä sisustusrintamallakin kyllä puhaltaneet hurjat tuulet, melkeinpä tornadot, sillä vaihdoimme pikkutyttöjen ja Aadan huoneet päittäin. Kunhan saan huoneet sisustettua valmiiksi, laittelen niistäkin kuvia. Ihan mukavat muutokset tuli molempiin huoneisiin.

Myös lehtihaastattelut ovat pitäneet minut kiireisinä kaikkien tautien keskellä. Ensi viikon Anna-lehdessä tulee olemaan haastatteluni, kuten myös seuraavassa Vauva-lehdessä. Mutta mukavaahan se vaan on, että kirjani on toimittajiakin kiinnostanut.

Tässä teille vielä kuva meidän pienestä neidistä:Mukavaa illan jatkoa! Pitäkää huoli itsestänne huomisen myrskynkin aikana!

14 kommenttia :

 1. Voi hellanlettas mikä suloisuus. Onnea perheenlisäyksestä.

  VastaaPoista
 2. Voi että mikä pikkuinen pallero, IHANA SÖPÖLIINI <3!! Pari vuotta sitten meilläkin paijattiin.. Ja vieläkin paijataan pikkuista :O)! Onnea uudesta perheenjäsenestä <3!

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika, mikä ihanuus! Onnea perheenlisäyksen johdosta ja hirmusiesti suukkosia Daisylle!

  Minä odottelen täällä malttamattomana postia. Äitini sai nimittäin viime viikolla vihdoin kirjasi käsiinsä ja laittoi postipojan matkaan perjantaina! Kertoi puhelimessa sen verran, että luki takakannen ja pari ekaa sivua ja päätti antaa mun lukea ensin. Kaipasi kuulema tällä hetkellä itse kevyempää luettavaa. Tämä oli siis todellakin kohteliaisuus! Äitini on vielä pahempi itkupilli kuin minä ;) Annan kirjan sitten hänelle luettavaksi, kun olen itse lukenut.. (Ensin kyllä toivon siihen omistuskirjoitusta, hih ;)) Hän myös sanoi, että siihen tuskin menee montaa päivää, tuntuisi olevan yhdeltä istumalta pakko ahmia -tavaraa ;) Unohtamatta niitä nenäliinoja!
  Niinpä minä nessukaupoille kirjaasi odotellessa!
  Ja niitä kuvia tyttöjen huoneista odottelen tietty myös :) Mutta mene sinä nyt ensi korjaamaan pissit lattialta, postaat taas kun ehdit ja jaksat!

  Halauksin...

  VastaaPoista
 4. Oi, onnea pienen ihanan hauva-vauvan johdosta... ne kyllä vie sydämen...☺

  VastaaPoista
 5. Voi mikä suloisuus <3 Paljon onnea hauva-vauvasta! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana hauva-vauva!:) Oikein paljon onnea uudesta perheenjäsenestä!
  Ostan tuon Anna-lehden. Hyvä kun laitoit tänne että siinä on haastattelusi.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihana hauva! Koiran pennut on ihania! Tosin liian tuoreessa muistissa vielä kun hunksit oli pentuja...

  VastaaPoista
 8. voi suloisuus mikä hauva <3 itselläni taas hirmuinen koirakuume..

  VastaaPoista
 9. Söpöläinen:-)) Onnittelut uudesta perheenjäsenestä<3

  Sadeterveisin
  Arja

  VastaaPoista
 10. Aivan suloinen hauva-vauva!
  Minulla(kin) on kirjasi ja täytyy tunnustaa,että muutamassa hetkessä sen luin...koskettavaa kaikin puolin.

  VastaaPoista
 11. Oi, mikä ihanuus <3
  Minulla on sinulle jotain blogisani:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished