sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ekaluokkalaisen huonetta

Kiitos teille kaikille hauva-vauva-onnitteluista! :) Kyllä me olemme edelleenkin aivan pää pyörällä onnesta tuon pienen neitokaisen johdosta. Miten paljon iloa voikaan tuollainen muutaman kilon painoinen pikkuneiti tuoda tullessaan!

Niin kuin viime postauksessa kirjoitin, niin vaihdoimme tyttöjen huoneet päittäin. Vielä on pikkutyttösten huone hiukan keskeneräinen, mutta ekaluokkalaisen huone on jo verhojen vaihtoa vaille valmis. Tällainen soppi meidän neitoselle tuli.Olen sen jo aikaisemmin sanonutkin, että vaikka muutoin suosin vaaleita värejä ja pintoja täällä kotonamme, niin lastenhuoneissa saa värit hehkua. Niinpä näissä huoneissa mennään pitkälti lasten makutoiveiden mukaan värien suhteen. Mutta täytyy kyllä myöntää, että paljon siistimmältähän tässäkin huoneessa näyttäisi, jos olisi hillitymmät värit. Mutta kun se pinkki on pop, niin se on sitten pop :)


Sain Mialta Willa Oliviasta tämän ihanan tunnustuksen, kiitos Mia! Kylläpä tämä tunnustus lämmitti sydäntä! En oikein tiedä, miten moneen blogiin tämä tulisi jakaa, mutta jaan sen kaikille teille, joiden blogien lukija olen ja Sinulle, joka olet blogini lukija.

Vanhempani kävivät tänään katsomassa uutta hauva-vauvaa ja toki meitä muitakin ja toivat minulle lainaksi matkalaukun. Arvaatteko mitä varten?! Minä lähden lokakuussa lomalle, ihan yksin! Ja kohde on aivan täydellinen, nimittäin Liisan luo Saksaan! :)  En malttaisi odottaa! Jännittääkin jo aika tavalla! Tuosta lomasta taitaa olla oikea Sisustusmatka!:) Liisa, olehan valmiina, pian alkaa jo laukkujen pakkaaminen, vaikka lähtö on vasta kuukauden päästä, hih!;) Ihanaa, että on jotain todella mukavaa, mitä odottaa, sillä arki meillä on tällä hetkellä melko rankkaa.

Nyt tuo pieni hauveli tuolla jo itkee äidin perään. Pitää käydä kaappaamassa hänet syliin ja alkaa lueskella teidän muiden ihania blogeja. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia :

 1. Voi kuinka hurmaava hauvavauva! Tyttöjen huoneessa näyttää niin ihanan tyttömäiseltä!
  Se onkin mukavaa kun on jokin kiinnekohta jota odottaa. Teillä on Liisan kanssa varmasti hurjan mukavaa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huone eppulaisella,kyllä tuolla kelpaa läksyjä lukea;)Ihanaa kun pääsetlomalle ihan itseksesi<3 Mutta ei sun kannata lakkuja pakata,menet sinne tyhjien laukkujen kanssa ja tulet pois täysien,pieneen veskaan vaan välttämättömimmät mukaan;)Ihanaa alkavaa viikkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 3. Kyllä kelpaa tytön tuolla hääriä, suloinen prinsessa huone :))
  Oi reissuun, tahtoisin ja lähteä johonkin iiiiihan yksin, oikein unelmien sisustusmatkalle <3

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hih, valmiina ollaan!
  Kiitos muuten meilistäsi, mä yritän illalla rauhassa vastailla siihen, kun tyttö on nukkumassa ;)
  Voi vitsi, voin vaan kuvitella, miten se pieni hauva-vauva on teidän kaikkien sydämet vallannut!

  Sama meilläkin, että lapsen huoneessa saa väriä olla ;) Nyt, kun vielä minä saan päättää, niin yritän kuitenkin pitää hilllittyinä ne väritkin, vaaleaa keltaista ja valleanpunaista valkoisen kaverina. Luulenpa, että jossain vaiheessa muuttuu meilläkin sitten entistä pinkimmäksi ;) Tosi nättihän tuo teidän tytön huone kuitenkin on, niin prinsessamainen, että! :))

  VastaaPoista
 5. Oi mikä prinessan huone!! Suloinen! Hyvää päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Hanni! Se on kyllä totta, että on aina ihanaa, jos on joku kiinnepiste, jota odottaa:)

  Kirsi, kiitos!:) Hih, tuo on hyvä pointti, tyhjät laukuthan sitä kannattaa mukaan ottaa!;)

  Kiitos, Jasmiina!:)

  Kiitos, Liisa!:) Minäkin vastailen sinulle pikapuolin:) Minäkin saan pikkuisten huoneessa vielä sisustaa vapaasti, mutta kyllä tuolla ekaluokkalaisella alkaa olla jo vahvat omat näkemyksensä:)

  Kiitos paljon, Riitta Sinikka!:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished