keskiviikko 24. elokuuta 2011

Pientä ja kaunista

Meillä oli tyttöjen Helsingin lääkärikeikka taas eilen ja vaikka käynti olikin rankka neljän eri lääkärin vastaanottoineen, oli se myös hyvin antoisa. Oli ihana tavata taas asiansa täydellisesti osaavia lääkäreitä! Yövyimme ystäväperheen luona Porvoossa, koska ensimmäinen aika oli jo aikaisin aamulla, ja maanantai-iltapäivänä pääsinkin tutkiskelemaan ihania Porvoon pikku putiikkeja. Ne liikkeet, joihin olin innokkaasti menossa, olivatkin pettymys, mutta sitten taas löysin kaksi sellaista liikettä, joissa olisin voinut viettää aikaa tuntikausia! Muutamia pikkujuttuja sieltä sitten löysin, enemmänkin olisin ottanut mukaan, jos rahapussi olisi sallinut :)
 


Eilen kävimme lääkärikäyntien jälkeen Tuusulassa Koiramäen pajutallilla. Siellä kannattaa ehdottomasti käydä! Pihalla on jos jonkinlaista pajusta tehtyä eläintä ja paikka on hyvin idyllisessä hirsimiljöössä, jossa erilaisissa aitoissa on sekä myymälän tiloja että museoita. Pajutallin yhteydessä on päärakennuksessa myynnissä erilaisia maalaisromanttisia tavaroita. Sieltä löysin aivan ihanan kehyksen tulevaan perhekuvaamme, kunhan kuvat saamme. Sekä pianon päälle siihen täydellisesti sopivan kynttilän.Muutama Wanha hankinta odottelee myös postausta, kunhan saan ne paikoilleen.
Oikein ihanaa viikon jatkoa kaikille!

13 kommenttia :

 1. Ihania löytöjä! Tuosta kruunusta pidän erityisesti.☺

  VastaaPoista
 2. Pieni shoppailu piristää kummasti,kruunu on tosiaan ihana:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja tavaroita. Minä pidän tuosta vanhantyylisestä kehyksestä.

  VastaaPoista
 4. Kauniita juttuja olet löytänyt. Porvoon vanha kaupunki on kyllä aivan ihana paikka ja aikaa siellä saisi kulumaan vaikka kuinka paljon ;)

  VastaaPoista
 5. Kivoja löytöjä! Shoppailu virkistää aina, varsinkin kun löytää jotain mukavaa.

  VastaaPoista
 6. Porvoo on siis niin must ! Miten ne saaki tungettua niihin kauppoihin niiin palajon ihanuutta :)

  VastaaPoista
 7. Irmastiina, minäkin ihastuin siihen kovasti:)

  Kirsi, niinpä, se kyllä piristää!:)

  Marika, minäkin tykkään siitä kovasti:)

  Virpi, minä kävin siellä ensimmäistä kertaa ja seuraavalla kerralla varaan mukaani paksumman lompakon ja enemmän aikaa;)

  Hanne, niin tekee!:)

  Lovviisa, en tiedä, ovat kyllä tilankäytön mestareita! Siellä olisi helposti vierähtänyt monta tuntia yhdessä kaupassa:)

  VastaaPoista
 8. Shoppailupostaukset ovat sitten kivoja katsella :)

  VastaaPoista
 9. Ihanissa paikoissa olet käynyt ja ihania ostoksia tehnyt!!

  VastaaPoista
 10. Ihania ostoskia!
  Oikein mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished