keskiviikko 3. elokuuta 2011

Prinsessan huoneen laittoa

Minulla on nyt ollut aikamoista pyöritystä kirjan suhteen, ei ole meinannut ehtiä iltaisin bloggailemaankaan. Tänään annoin ensimmäisen lehtihaastattelunkin, oli aika jännittävää. Toivon kovasti, että kirjani tavoittaisi mahdollisimman monen.

Jotain on sentään tapahtunut sisustamisen sarallakin. Löysin pieneen kirjastonurkkaukseemme tämän sanomaltaan aivan täydellisen taulun. Olin päättänyt, että en osta tuohon taulua ennen kuin täydellinen osuu kohdalle ja nyt se sitten osui!:)

Aadan huoneeseen sain vihdoin ja viimein laitettua fosforiperhoset paikoilleen lentelemään kukasta pois. 
  
Ja kuten kuvista näkyy, vaikka meillä muualla onkin jo melko neutraaleja värisävyjä, niin lastenhuoneissa värit leikkivät sekä kalusteissa, tavaroissa että tekstiileissä.

Kerroinkin joku aika sitten, että Aada sai minun vanhan peilipyödän. Tässä se nyt on: 

Ei ole siis kovinkaan vanha, kun minullakaan ei ole vuosia kertynyt vielä kuin päälle 33, hih, mutta sopii Aadan huoneeseen hyvin.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

10 kommenttia :

 1. On kyllä taulussa ihan paikkansapitävä sanoma :) Noiden pehmolelujen ripustaminen narulle on kiva idea ja Aadan huone on muutenkin kaunis.

  VastaaPoista
 2. Ihana taulu! On selvästikin samanlainen kun happiness-taulukin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää tytön huone=D Tuota taulua jo vähän kannatti odotellakin,sanoma on niin kaunis!Sinulla riittää jännättävää kirjan osalta,täällä blogistaniassa on varmasti tosi moni hengessä mukana ja uskon muutenkin,että lukijoita riittää=D Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihana taulu (ja prinsessan huone!) :) Mistä löysit? Mun työpiste tarvitsisi ehkä juuri tuollaista ;)) Odotan, että saan kirjasi käsiini. Arka ja erittäin mielenkiintoinen aihe!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana taulu!Ja onnea kirjasta!

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana taulu ja kaunis peilipöytä! Tuollaisesta olen itsekin esikoisen huoneeseen haihatellut, mutta oli pakko tyytyä isoon kirjoituspöytään, josta keskiosa pöytälevystä nousee peiliksi pystyyn.

  VastaaPoista
 7. Ihana taulu, on samaa Happines-taulun kanssa! :)
  Tsemppiä, uskon että lukijoita löytyy!

  VastaaPoista
 8. Ihanan tyttömäsitä niinkuin prinsessan huoneessa kuuluukin =D
  Onnea vielä kirjan valmistumisen johdosta.. Ihanaa ♥

  VastaaPoista
 9. Hei Heidi,

  Ihana tuo taulu ja kiva teksti. Onnea myös kirjan ilmestymisestä, varmasti mahtava fiilis! =)

  Olen sulkemassa Kultahippuja sivun koska en enää kirjottele sinne vaan Niittylän Lapset -sivulle...huomasin että olet kuitenkin sielä lukijana ja Kultahippuja näkyy yhä blogilistallasi, joten mikäli luet blogiani, olisitko ystävällinen ja muuttaisit sen niin Niittylän Lapsien päivityksen näkyvät taas sinunkin listallasi =) iso kiitos ja pahoitteluni tästä vaivannäöstä!

  Hyvää jatkoa ja tunnelmallista alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Marika<3 Minä pidän tuosta taulun sanomasta todella paljon:)

  Maanvaiva, samaa sarjaa tosiaan on:) Tuossa oli vain minulle täydellinen sanoma:)

  Kirsi, kiitos kovasti kommentistasi! Kyllä tosiaan elän jänniä aikoja! Kustantaja juuri ilmoitti, että ensimmäinen painos on jo myyty loppuun, vaikkei se ole vielä ilmestynytkään!:0 Toinen painos on siis jo tekeillä! Ihan mieletöntä, en meinaa uskoa todeksi!

  Kiitos Maria<3 Taulun ostin Vanilla Rosesta. Mukavaa, että haluat lukea kirjani<3

  Kiitos, Sini!:)

  Kaisa, muistan kun nuorena etsin itselleni peilipöytää ja olin ihan tavattoman onnelinen tuon löytäessäni:) On ihanaa, että Aada sai sen nyt:)

  Kiitos Senni<3

  Kiitos Taika<3 Olisi se ihana sisustaa valkoisella nuo lastenkin huoneet, mutta kun neitonen tykkää niin kovasti väreistä, niin olkoot värikästä sitten:)

  Kiitos Miia kommentistasi! Olin jo mielestäni poistanut tuon vanhan blogisi ja laittanut uuden, mutta ilmeisesti blogger ei ole ollut samaa mieltä minun muokkauksista;)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished