torstai 28. heinäkuuta 2011

Helle hellittää huomenna kuulema, mikä on kyllä jo ihan tervetullutta. Täällä tiilitalossa lämpö oikein jää leijumaan sisälle, voi olisipa meillä ilmalämpöpumppu! Oikein mitään ei jaksa tehdäkään, kun hikikarpalot kohoaa otsalle ja hiipivät selkään putoilemaan pienimmästäkin. Mutta toisaalta, mitä sitä nyt niin kauheasti tarvitsisi tehdäkään heinäkuun viimeisiä vietellessä!

Minulla on taas yksi uusi vanha aarr:e:
Ei, se ei ole vanha postikortti, vaan äitini pikkutyttönä saama nukke. Tämä nukke on käynyt 60-luvulla nukkesairaalassakin kerran ja on nyt jo melkein 60-vuotias neitonen.
 Muistan pienenä tyttönä ihastelleeni nukkea äitini kirjahyllyssä ja olen nyt kovin otettu, että nukkeneiti sai meiltä uuden kodin. Neitokainen muutti pianon päälle musiikkia kuuntelemaan.

Tuulikaapissa eli pikkueteisessä meillä avaimet saivat uuden kodin tällaisesta pikkuisesta avainaulakosta. Tykästyin tähän kovin:)

Meillä olisi lauantaina näillä näkymin tiedossa perhekuvaus, toivottavasti sattuu suht hyvä ilma tuoksi ajaksi. Puolipilvistä lupasi, se olisi kyllä loistava ilma, sillä otamme kuvat ulkosalla.

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

11 kommenttia :

 1. Hei vaan pitkästä aikaa.Kurkistelin tässä jo aiempia postauksia ja kohta kurkistelen lisää.

  Onnea sinulle ilmestyvästä kirjastasi,täytyy se ihan ehdottomasti sitten lukea kun se ilmestyy.Niin mielenkiintoiselta se kuulosti.

  Upea vanha nukke,ja varmasti aarre kun se äitisi.Varmasti myös kovin haluttu teidän lasten kesken.Saako se olla piann päällä rauhassa.

  Mukavaa loppuviikkoa sinne teille

  VastaaPoista
 2. Kaunis nukke,toivotaan ettei joudu uudelle reissulle nukkesairaalaan,tuommosella luulis pikkutyttöjen mielellään leikkivän=D Toivotaan,että sää suosii kuvauksia!Mukavaa loppuvikkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 3. Heippuli! Tunnustus sinulle blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Ihana nukke. Todella arvokas muistoineen ja kunnioitettava ikäkin nukella on. Näyttää kyllä ihan uudelle niin hienosti se on nukkesairaalassa hoidettu ja hyvin pidetty huolta siitä muutenkin.

  Pidän peukkuja että saatte hyvän ilman kuvauksen ajaksi.

  VastaaPoista
 5. Ihana vanha aarre, äitisi vanha nukke.... Pidä siitä yhtähyvää huolta, kuin äitisi...☺

  VastaaPoista
 6. JaanaElina, mukavaa nähdä sinut täällä taas:) Kiitos paljon onnitteluista! Nukke saa olla aivan rauhassa, nuo meidän lapset on onneksi kaikki sen verran kilttejä, että ovat tottuneet siihen, että äidillä on koristeita, joihin ei kosketa:)

  Kirsi, ei joudu kyllä:) Nuo tyttöset antavat onneksi koristeiden olla paikoillaan, olivat ne sitten miten hurmaavia tahansa!;)

  Oi kiitos Päm, pitääkin rientää pian se katsomaan!<3

  Susanne, on kyllä hyvin pidetty nukesta huolta. Se oli tosiaan joskus 60-luvulla nukkesairaalassa ja sen jälkeen on säilynyt noin hienosti:) Minäkin aion pitää sen yhtä hyvässä kunnossa, jotta voin sen sitten joskus muutaman vuosikymmenen päästä luovuttaa tyttäreni kotiin, kunhan hän kasvaa aikuiseksi:)

  Irmastiina, aivan varmasti pidän:) Se on minulle todella tärkeä aarre<3

  VastaaPoista
 7. Upea, vanha nukke! Ja vielä kun sillä on tunnearvoa...
  Toivon teille mukavaa ja onnistunutta kuvaussessiota!

  VastaaPoista
 8. Kaunis suloinen vanha arvokas nukke siis todella aarteista rakkain aivan ihana!
  Onnea perhekuvaukseen sää on ainakin hyvä, toivotaan että teillä myös!

  VastaaPoista
 9. Irmastiinan kautta tänne eksyin, ihastelen hetken ja toivottelen mukavaa viikonvaihdetta.
  Ilona

  VastaaPoista
 10. Tunnustus sinulle blogissani <3

  VastaaPoista
 11. Upea tuo nukke kyllä! Ja avainnaulakosta tykkään myös kovasti! :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished