keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Blogini ihka ensimmäinen pienimuotoinen arvonta on suoritettu. Kivasti osallistuitte arvontaan, vaikka palkinto olikin noin pieni.Palkintonahan oli siis Suomen Kuvalehti vuodelta 1957, hyvässä kunnossa.

Onnetar suosi tällä kertaa Kirsi kommentilla: Tosi kivan palkinnon olet keksinyt,minä taidan varastaa tämän(kin) idean ja laittaa jossain vaiheessa itsekin arvonnan,jossa on palkintona jotain kirppisteltyä;)Kolmella arvalla onnea koettamaan! Laitahan Kirsi minulle sähköpostia osoitteeseen syysunelma(at)gmail.com, niin laitetaan lehti tulemaan uuteen kotiin :) Toivottavasti tästä on sinulle paljon iloa!

Muutoin ei tänne ihmeitä kuulu. On jotenkin tullut keskikesän väsymys päälle, ja on jäänyt sisustaminen ja puutarhanhoitokin muutamaksi päiväksi. Tänään sain kustantajaltani tietää, että ensi viikon maanantaina tai tiistaina saan jo nähdä kirjani kannet! Elokuun lopussa kirja sitten ilmestyy. Niin se vuosi vain vierähti ja pian ollaan jo siinä pisteessä, että olet kädet tutisten ihmisten edessä esittelemässä kirjaani kirjan julkistamistapahtumassa :)

Huomenna yritän tehdä kunnon postauksenkin:) Nyt hyvää yötä kaikille!

7 kommenttia :

 1. Onnea Kirsille! Olipas kiva palkinto. Varmasti jännittää tuo kirjan ilmestyminen, mutta onnea vaan senkin suhteen :)

  VastaaPoista
 2. Löysin vasta blogiisi, onnea voittajalle!:)

  Minkä kirjan olet tehnyt? Onnea!!:)

  Hieno blogi:)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Minäkin juuri löysin ihanan blogisi: onnea sille ja kirjallesi toivottaa romulyyli-riitta, ja tervetuloa myös mun blogiini.

  VastaaPoista
 4. Marika, kyllä tosiaan jännittää:) Kiitos!:)

  Marge, lämpimästi tervetuloa blogiini!:) Meille syntyin heinäkuussa 2008 kaksostytöt, joista toinen olikin yllättävästi vakavasti sairas ja molemmilla tytöillä on turnerin syndrooma. Toinen tytöistä joutui jäämään sairaalaan 1v2kk:deksi ja tänä aikana menetin hänet henkisesti sairaalalle. Kerron kirjassani, jonka nimeksi tulee "Kyllä minä sinua rakastan" tuosta hyvin rankasta ajasta, jonka aikana
  tyttäreni meinasi monta kertaa kuolla ja jona aikana jouduin rakkauteni kylmettämään, jotta itse jaksoin olla hänestä erossa.

  Riitta Sinikka, mukavaa, että löysit blogiini ja tervetuloa!:) Kiitos myös!

  VastaaPoista
 5. Onnea sinulle ! Noin mullistavia uutisia :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished