sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Muistoja

Sain äidiltäni ihanan pinon vanhoja valokuvia, joista sitten valitsin muutaman, jotka laitoin jo saman tien kehykseen. Nuo vanhat kuvat ovat niin pieniä, että niille pitäisi olla tosi pienet kehyksetkin, joten laitoin nyt ensi alkuun neljä kuvista kollaasiksi suurempaan kehykseen. Siinä sitten isoäitini ja isoisoäitini katselevat minua joka päivä. Parempaa paikkaa tälle kehykselle ei mielestäni voi olla kuin tuon wanhan pöydän päällä. 
Tämä päivä ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, ei sitten lähellekään! Eilisillan pimeinä tunteina silittelin koko perheen juhlatamineet valmiiksi ja aamulla sitten sain todeta, että suurin osa perheestä on sairaana! Minulla on taas kuumetta, samoin pikkutytöillä ja Veetillä. Ette usko, miten harmitti! Tämän päivän rippijuhlat olisivat olleet tosi tärkeät minulle, sillä ne olivat erään meille rakkaan erityislapsen rippijuhlat, ja kaiken lisäksi ensimmäiset juhlat, joihin olisimme päässeet koko perhe yhdessä. No, tämä on tätä elämää, mutta kyllä harmittaa.

Yritän nyt unohtaa harmitukseni ja suunnata ajatukset kohti tulevaa. Me saimme tuetun loman juhannuksen jälkeiseksi viikoksi ja suuntaamme Huhmariin Joensuun kupeeseen. Tuota viikkoa odotamme kaikki ihan hirmuisen innoissamme. Se viikko tulee olemaan pelkkää yhdessä oloa, valmiita ruokia ja touhuamista.

Nyt vain kaipaisin teiltä muilta vinkkejä, onko Joensuun lähettyvillä mitään ihanaa sisustuspuotia? Voisi olla sieltä noin 50km säteellä, niin jaksaisimme vielä ajella. Toki muitakin vinkkejä otan mielelläni vastaan, mitä tuolla seudulla olisi hyvä nähdä tai missä käydä lasten kanssa. Mutta ihan itsekkäästi haluaisin kyllä jossakin ihanassa sisustuspuodissa käväistä:)

Mukavaa viikon alkua kaikille!

10 kommenttia :

 1. Joensuusta löytyy ainakin ja sinne on matkaa Huhmarista noin 25km.
  Siellä on kauppakeskus Iso Myy ja siellä on ainakin HB-home sisustusliike ja Pentik.
  Ne ainakin tulee miulle mieleen.
  Tervetuloa Pohjois-karjalaan, Itä-Suomeen ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania loman odotus päiviä teille! :)
  Meillä isäntä aloitti tänään kesäloman, mä tässä oon netistä yrittänyt ettiä kaikkee kivaa missä käytäs... Mutta ois kuulemma kotonakin hommia?!?! :o Hih.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Enkeli fani, tuo HB näytti aika kivalta:)

  Kiitos, Senni:) Hih, sano miehelle, että kotihommat ei mihinkään karkaa!:)

  VastaaPoista
 4. Joensuun seutu on ihan vierasta mulle mutta toivottavasti sieltä löytyy kivoja kauppoja ja ennenkaikkea teet kivoja löytöjä!:)
  Mukavaa lomaa!:)

  VastaaPoista
 5. On nuo wanhat valokuvat todellisia aarteita, ihania minustakin !
  Olipas harmillista kun odotettu juhla peruuntui, toivottavasti tuleva lomanne vähän korvaisi pettymystä...
  Mukavaa juhannusviikkoa sinulle ja pienillesi ♥

  VastaaPoista
 6. Vanhat valokuvat ovat ihania... minullakin pari albumia vanhoja kuvia..:)

  VastaaPoista
 7. Niina, kiitos, toivotaan niin:)

  Maarit, niin minustakin<3 Kiitos, sitä samaa sinulle!

  Irmastiina, on noissa jotain sellaista erityistä tunnelmaa, mitä ei voi sanoin kuvata:)

  VastaaPoista
 8. Voi, vanhat kuvat on ihania! Pitäis käydä omien vanhempien arkistoja läpi, luulen että sieltä löytyisi monta kivaa kuvaa kehyksiin laitettavaksi :)

  Harmi että juhlat jäivät teiltä väliin. Toivottavasti lomasuunnitelmat toteutuu ja saatte viettää mukavan loman :)

  VastaaPoista
 9. Ihania nuo vanhat kuvat, sanon minäkin...Mahdoinkohan jo kerran aiemmin kertoa, että juuri sain äidiltäni hänen vanhempiensa kihlakuvan...ihana! Se odottaa tuossa kaapin päällä oikeita kehyksiä...

  Tosi kurja juttu, että meni ne juhlat teidän osalta mönkään :( Mutta ihanaa, kun pääsette koko perheen kesken pienelle lomalle, saatte nauttia valmiista ruokapöydästä ja laatuajasta oman porukan kesken! Toivottavasti olette siihen mennessä taas terveitä kaikki.

  Mukavaa juhannusviikkoa ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 10. Virpi, on ne kyllä ihania:) Toivottavasti sinäkin saat noita ihanuuksia kehyksiin:)

  Liisa, muistankin, että kerroit:) En tiedä, onko tuo isoisoäitini kihlakuva vai vihkikuva...olisikohan kuitenkin kihlakuva, kun ei ole hääpukua.

  Niinpä, tosi kurja, mutta lomaa odotamme koko perhe innoissamme:) Kiitos paljon, toivotaan, että parannutaan siiheksi!:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished