tiistai 14. kesäkuuta 2011

Korukutsuja

Järjestin eilen korukutsut ystävilleni. Oli oikein mukava ilta ihanien korujen parissa. Meillä on sunnuntaina ystävien tyttären rippiäisjuhlat, ja olin ostanut juhliin aivan ihanan mekon, jonka sävyisiä koruja minulla ei kuitenkaan ollut. Nyt löysin siihen sopivan rannekorun sekä suuren sydämen, jonka ajattelin laittaa silkkinauhassa kaulaani roikkumaan. Mekko on kyllä ihan eri värinen, kuin mitä olen tottunut käyttämään, mutta sopiikin yllättäen minulle ihan hyvin.

En ollut ajatellut, että ostaako kukaan kutsuilta mitään, minulle tärkeintä oli saada ystävät, äitini ja anoppi koolle ja viettää mukava ilta. Mutta niin vaan kävi, että kaikki hullaantuivatkin koruihin niin kovin, että ostivatkin niitä niin paljon, että minä sain vielä valita itselleni emännän lahjan. Olin jo ihastunut tähän kaulakoruun, joka oli kuitenkin ihan liian kallis budjetilleni. Nyt siitä jäi enää maksettavaksi vähän päälle kymmenen euroa, joten tottahan toki sen otin! Minulla olikin jo tähän koruun samaan sarjaan olevat korvikset. Tämä on todella minun värinen koru, olen aina rakastanut vaaleanpunaista:)
 
Kutsuilla tarjoilin omenakaurapaistosta, pullaa sekä mangojuustokakkua.
Kyllä oli niin mukava ilta, että sen voimin taas jaksaa tämän viikon eteenpäin. Meillä on taas tällä viikolla kahdeksan eri terapia- ja lääkärikäyntiä, joten tekemistä riittää. Tämä aamu alkoi korvapolikäynnillä ja nyt sitten kesän jälkeen pääsen vihdoin eroon nielurisoistani, ihanaa. Ei enää angiinoita siis tulevaisuudessa!

On se vaan ihmeellistä, miten hurjasti voi keli muuttua pienessä ajassa, mutta kyllä tämä sade olikin jo tervetullutta. Nyt voisi sitten kyllä taas muutaman asteen lämmetä. Mutta näin sadepäivinä on ihana kahlata blogimaailmaa läpi, joten sinne siis kohta:)
Mukavaa tiistaita kaikille!

9 kommenttia :

 1. Voi miten kaunis mekko... ihanan värinen..:)

  Voimia tähän viikkon!

  VastaaPoista
 2. Kauniita koruja ja mekko! Mukavan värinen mekko, itekin oon huomannut että nyt on alkanut värikkäämmät vaatteet jostain syystä kiinnostaa.

  Mukavaa alkanutta viikkoa, täälläkin sataa ja mittari näyttää +10. On kuitenkin +.... Heh!

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko ja kauniita koruja,helposti pääsee juhlatunnelmaan noiden turvin=D Mukavaa tiistaita myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko ja kauniita koruja, varsinkin tuo vaaleanpunainen. <3

  Mitä koruja nämä ovat, kun kotikutsuja voi järjestää? Kuulostaa kivalle. :)

  VastaaPoista
 5. Irmastiina, minäkin tykästyin tuohon kovasti, vaikka ihan uusi väri onkin vaatekaapissani:) Kiitos!<3

  Senni, minusta tuntuu, että nuo muutamat pois tippuneet kilotkin vaikuttavat siihen, että uskallan vähän ostaa väriä mustan rinalle:)

  Kirsi, kiitos paljon:)

  VillaKaarnakallion Emäntä, nuo ovat Ilo-koruja (löytyy netistäkin heidän sivunsa). Minusta oli tosi kiva pitää korukutsut, vielä kun kutsuilla sai sovitella koruja ja ostaa ne heti mukaansa:) Ihana tapa viettää ystävättärien kanssa aikaa!:)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana mekko.Enpä ole koskaan kuullut korukutsuista ovat varmasti mukava tapa viettää iltaa

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis mekko, varmasti ihana päällä! Tuolla kauniilla värillä kyllä varmasti erottuu edukseen juhlajoukosta. Mukava blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis kesäinen mekko ja ihania koruja! Emännänlahjasi on tosi kaunis ja herkkä :)
  Koitahan jaksella siellä arjessa taas, kaikkine terapioineen ym. aikatauluineen...
  Hyvä, jos pääset eroon nielurisoista, varmaan kurja operaatio toipumisaikoineen, mutta kyllä sen kestää, kun tietää, että edessä on terveempi tulevaisuus :)
  Mukavia päiviä teille!

  VastaaPoista
 9. Anne, nuokin olivat ensimmäiset korukutsut, jotka pidin ja olivat kyllä mukavat:)

  Marika, kiitos paljon ja tervetuloa lukijakseni!<3

  Kiitos, Liisa<3 Kyllä sen tosiaan kestää, kun tietää, mitä sillä sitten saavuttaa:) Onneksi meillä heinäkuussa nämä terapiakiireet hetkeksi hellittää, sitä odotan kovasti! On se hyvä, että terapeutitkin lomailevat:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished