keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Käheä-äänisen keskiviikko

Niinhän siinä sitten kävi, että piti jättää Wanhaan Marttaan vierailu toiseen kertaan, sillä eilen minulta meni kokonaan ääni ja tänään ääni on vielä aivan käheä. Sen verran on myös lämpöä, että ajateltiin ystäväni kanssa siirtää visiitti suosiolla toiseen kertaan. Kävin sitten paikallisessa K&K:ssa hiukan ostoksilla ja löysin sieltä tämän kauniin Madonnapatsaan ja sille ristin kaulaan tuohon olohuoneen pöydälle.
Blogger on tänään takkuillut, mutta nyt vihdoin sain kuvan liitettyä ja tämän postauksen tehtyä loppuun. Kyllä meinasi jo turhauttaa, kun ei meinannut millään saada kuvaa liitetyksi. No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille!

6 kommenttia :

 1. On tosiaan bloggeri tökkinyt, hitsi vie päivällä oikein suututti, kun yritin tehdä postausta, mutten saanut kuvaa liitettyä. No, äsken onneksi onnistui :) On se vaan hermostuttavaa, kun joku ei toimi ja vielä niinkin tärkeä juttu kuin bloggeri, hihii. Mehän taidetaankin asua 'lähekkäin', siskoni ihan vallan samassa kaupungissa kanssasi :)

  VastaaPoista
 2. Valkoista rustiikkia- Marikallakin oli ollut ongemia kuvien kanssa, ja jonkun muun postausta en saanut itse avattua lainkaan..höh. Minä sain äsken postaukseni onneksi ongelmitta tehtyä :) Jospa ne olisivat nyt siis jo saaneet ongelman kuriin.

  Harmi, kun meni se reissu nurin, mutta ihanan patsaan löysit omalta kylältä :)

  Pikaista paranemista nyt vain...!

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Itsekin olen vasta toipunut flunssasta, jossa tosiaan meinasi ääni lähteä.

  Bloggerilla tuntuu olevan nyt ongelmaa ongelman perään :(.

  VastaaPoista
 4. Ihana madonnapatsas ja risti.

  Oikein ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista ja hyvää juhannusta:)

  VastaaPoista
 6. Terhi, kyllä tosiaan meinasi turhauttaa mokoma tökkiminen! Vielä kun on näin tärkeästi asiasta kuin blogista tosiaan kyse, hih!;) Oi, onpa kiva sattuma, että asumme lähekkäin:)

  Liisa, kiitos, minäkin pidän tuosta patsaasta kovasti:) Ja kiitos paranemistoivotuksista, tuntuvat tulleen nyt perille:)

  Kiitos, Johanna!:)

  Irmastiina, kiitos paljon:)

  Hanna, kiitos, samoin sinulle:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished