sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kevät on tullut

Vaikka ulkona onkin kovin viileää verattuna pääsiäisen ihaniin ilmoihin, niin kyllä se vaan niin on, että kevät on tullut! Meille nousi terassille uusi katos vanhan talvella romahtaneen tilalle ja siellä on ollut mukava istua tuulisellakin ilmalla. Kuvia laittelen, kunhan tulee hiukan kauniimmat kuvausilmat. Edelleen totuttelua vaatii katsella pihaa ilman suurta tuijaa, mutta kyllä piha tuntuu paljon suuremmalta kuin ennen. Meillähän ei ole mikään suuri piha, vain reilu 600 neliötä, mutta se riittää minulle aivan mainiosti. Varmasti nyt tässä lähiaikoina teen paljon pihapostauksia, kun tulee vietettyä pihalla niin paljon aikaa. Tuntuu, että nyt meinaa tämä koti jäädä retuperälle, kun ei aika riitä kaikkeen. No, onhan aina näitä viileämpiä ja sateisia päiviä, jolloin ei nokkaansa viitsi ulos työntää:)

Kukkapenkit näyttävät vielä näin toukokuun alussa kovin karuilta, mutta muutama krookus sentään oli jo nostanut päänsä. En millään malttaisi odottaa, että saan kunnon kauniin kukkaloiston penkkeihin ja uusia penkkejä uusin ideoin toteutettuna! Suunnitelmiin kuuluu kivilouhoksella käyminen, saas nähdä, kuka ne minun ideat oikeasti Jaksaa toteuttaa;)Oikein mukavaa vappupäivää kaikille!

11 kommenttia :

 1. Jee, kiva että saitte uuden katoksen :) Kuvia odotellessa :)

  Kiwaa Wapunpäivän jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle katokselle! Kuvia odotellessa :).

  Iloista vappupäivää teille sinne!

  VastaaPoista
 3. Pihapostaukset on nyt ajankohtaisia, niitä on mukava lueskella! Sitten on taas pitkä talvi aikaa keskittyä kotiin! :)

  Railakasta vappupäivää teijän poppoolle!!!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa Vapunpäivää sinne teillekin.Viileää tosiaan ilma,mutta nauttikaa kuitenkin uudesta katokseta.Kuvia täälläkin odotellaan.

  VastaaPoista
 5. Vilposta kyllä on.. No onneksi tässä on kesä vasta alkamassa =D
  Krookukset on ihania..
  Ihanaa vappu päivää!!

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle katokselle!
  Eihän se pihan tarvitse olla mikään hehtaaripiha ollaakseen kaunis..:)

  VastaaPoista
 7. Aikas kylmää on, meilläkin äsken sateli lunta...

  Leppoisaa Vappu-sunnuntain jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Juu tosi kylmää täälläkin, räntää on tullut meilläpäin :(
  Hieno juttu kun saitte uuden terassikaton :)
  Mukavaa toukokuun alkua sinulle !

  VastaaPoista
 9. Tunnustusta sinulle blogissani ♥

  VastaaPoista
 10. räntää tuli meilläkin tänään vapputorilla, kukkapenkin laittoa eilen aloiteltiin kans mutta värkit loppui kesken, jos huomenna sit hakis lisää, en kyllä tiedä vielä yhtään että mitä siihen kasvattais, takapihalle olis tarkoitus rakentaa pieni viljelykehikko johon tulis salaatit ja yrtit kun niitä tarvii päivittäin, äidin luona meillä on sitten oikein kasvimaa

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille kaikille!:) Jospa huomenna olisi sellainen ilma, että voisi katoksesta jo kuvankin ottaa. Toivotaan niin:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished