sunnuntai 22. toukokuuta 2011

GreenGaten laadusta

Heti aamusta piti tulla tekemään pieni postaus, ennen kuin karkaan tyttöjen kanssa pihan kimppuun taas. Nyt on vihdoin ensimmäinen kuumeetoon aamu, jee! Eilen jo pihalla iltasella vähän häärittiin ja saatiin kiviä hienosti jo paikoilleen. Laittelen kuvia projektin etenemisestä vielä myöhemmin:)

Mutta tämän postauksen syy ei ole piha, vaan green gate. Eilen tarjosin vanhemmilleni kahvit green gaten astiastosta ja pesin kupit ja lautaset astianpesukoneen yläritilällä. Muistelin, että olen lukenut niiden kestävän astianpesukoneen, mutta olin väärässä:( Näin kävi yhdelle lautaselle:
Eli tuosta reunasta on lähtenyt väriä purkautumaan niin, että se on nyt kovana kohoumana tuossa reunassa. Onko muille käynyt näin? Eikö näitä saakaan pestä astianpesukoneessa vai onko tämä lautanen nyt vain joku maanantaikappale? Nyt alkoi pelottaa, mitä noille kaikille ihanuuksille käy käytössä, eikö niitä uskallakaan enää käyttää?

Nyt tytöt jo huutelee pukemaan, joten minä painun nyt pihalle.
Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

12 kommenttia :

 1. Oi kuinka huono tuuri! Mulla on ollut Greengatet jo vuosia käytössä ja pesen ne koneessa monta kertaa viikossa eikä vastaavaa ole osunut kohdalleni.Ne ovat pesukoneen kestäviä, joten nyt vain otat yhteyttä liikkeeseen josta ne hankit ja pyydät uutta tilalle. Itse tuossa juuri eilen ihastelin kuppejani ja mietin, että ovatpa hyvää tavaraa, kun niihin ei jää juomista tummentumia kuten moniin muihin kuppeihin, esim. Pentikin.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Yhdyn täysin Hannin kommenttiin! Parhaat astiat mulla ikinä ja koneessa pesen, välillä parikin kertaa päivässä! Joten ei muuta kuin reklamaatiota kehiin ja uutta tilalle. Virheitä sattuu paremmissakin piireissä joskus. :D

  VastaaPoista
 3. Kylläpä käynyt huono tuuri..olet varmasti saanut maanantaikappaleen :(
  Mulla ei ole omaa kokemusta gg astioista mutta yhdyn edellisiin eli käyt vaihtamassa uuteen..ei noin arvokkaille astioille saa noin käydä!
  Toivottavasti kuumeesi pysyykin nyt poissa..älä rehki heti liikoja..
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Hanni ja VillaKaarnakallionEmäntä, kiitos paljon kommenteistanne! Siinä luulossa olinkin, että pitäisi kyllä astianpesukoneen kestää. Huh, mikä helpotus! Melkein jo itkua väänsin, kun ajattelin, että enkö saakaan noita ihanuuksia enää käyttää. Pitääkin ottaa liikkeeseen yhteyttä:)

  VastaaPoista
 5. Liisa, sitä minäkin ajattelin, että ei tuon hintaisille luulisi noin käyvän. Kiitos<3

  VastaaPoista
 6. No kävipä huonosti.. onnekisi vain yksi lautanen kärsi pesusta..

  Työntäyteistä sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Meilläkin ihan koko ajan käytössä ja ei mitään jälkiä. Hyvälaatuisia ovat!
  Reklamoimaan vaan ostoliikkeeseen. :)

  VastaaPoista
 8. Meillä myös pesty astianpesukoneessa eikä ole tullut mittään jälkiä. Alussa arastelin koneeseen laittamista ja pesin käsin, mutta laiskuus vei voiton...

  Höh, varmasti harmittaa.

  VastaaPoista
 9. Voi harmi :/ Mutta, virheitä sattuu kaikille! Reklamaatiota vaan, laita suoraan sinne pääpaikkaan niin saat kunnon hyvityksen! ;)

  VastaaPoista
 10. Voi harmi.

  Itselläni ei ole Greengate-astioita, mutta joissakin muissa astioissa (joiden piti kestää konepesua) eräs konetiskiaine sai kuviot irtomaan. Nimim. huonoja kokemuksia Fairy Powerdrops -tableteista :)

  VastaaPoista
 11. Minulla on käynyt juuri samoin yhdelle Greengaten lattekupille. Sattuu vieläpä olemaan tämän kevään uutusmallistoa! Harmittaa tosi paljon!
  Oletko jo tehnyt reklamaation? Jos olet, niin saitko uuden astian tilalle?

  VastaaPoista
 12. Tuuletar, tein reklamaation sekä liikkeeseen että Gg:lle. Saan liikkeen kautta uuden lautasen tilalle. Noin ei kuulema saisi käydä, joten tee sinäkin ihmeessä reklamaatio!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished