tiistai 31. toukokuuta 2011

Elämä voittaa

Elämä voittaa taas. En epäillytkään, etteikö se voittaisi, mutta välillä tuskastuin odottamiseen. Tänään crp enää 27 ja olo on jo ihan erilainen. Tosin vielä on koko ajan tuskanhiki päällä, jos jotain yrittää tehdä, mutta ei kai se ole ihmekään. Lääkäri olisi määrännyt viikon sairaslomaa, mutta ei taideta kotiäideille sellaisia myöntää!;)

Tänään oli niin ihana ilma, että pitihän se päästä jo pihalle istuskelemaan. Vielä saa hetkisen aikaa puutarhahommat odottaa, mutta onnistuin kuitenkin elvyttämään viikon aikana nuupahtaneet orvokit. On se ihmeellistä, miten tuo kukka on ihan kuolleen näköinen ja pienellä vesimäärällä herää henkiin!

Mummi ja lapset olivat löytäneet minulle tällaisen ihanan puukarahkan, jonka päälle pääsi nyt meidän Osku-orava istuskelemaan siksi aikaa, kunnes keksin karahkalle vielä kivemman paikan pihalta.

Meidän kiviprojekti on puolitiessä. Tässä on osa kivistä ladottuina ja pääsipä niiden päälle jo kaivopumppukin solisemaan. Toinen mokoma pitäisi kiviä vielä hakea. Tämä kuva ei nyt ole kaikkein paras, mutta saatte tästä edes vähän ideaa tästä projektista.
Se GreenGaten lautassotku päättyi hyvin. Saan uuden alusen tuon pilalle menneen tilalle. Olivat sitä mieltä, että noin ei saisi käydä, joten hyvillä mielin uskallan tarjoilla kahvia vieraille noista edelleen ja kyllähän se aamutee maistuu miljoona kertaa paremmalta kauniista kupeista, eikös?:)

Ihanaa toukokuun viimeistä iltaa kaikille!

7 kommenttia :

 1. Niin voittaa!! Onneksi olet jo paremmassa kunnossa! Kun maltat vielä levätä niin sulla on koko kesä aikaa puuhastella pihamaalla =D

  VastaaPoista
 2. Hyvä juttu, että olet paranemaan päin! Ja kiva, että saat uuden lautasen tilalle. Ihanaa kesäkuun alkua!

  VastaaPoista
 3. Hyvä että olet jo menossa parempaan päin, kivalta näyttää muuten tuo kiviprojekti :)! Huomenna on toivottavasti lämmin ilma, niin minäkin vain istun ja olen kun en voi kamalasti tehdä mitään! :O)

  VastaaPoista
 4. olen lukenut sun kauhiat seikkailut, mutta en ole pysytynyt kommentoimaan mitààn! Nyt vihdoin onnistuu taas! No onneksi voit jo paremmin ja toi teidàn kiviprojekti nàyttàà tosi upealta :) :)

  VastaaPoista
 5. Muistahan nyt sitten se viikkoo ottaa suht rauhallisesti kerta töistäkin olisi sairaslomaa tullut! :)
  Lisää kuvia jään odottelemaan teijän kiviprojektista, näyttää kivalle!

  VastaaPoista
 6. Onneksi elämä voittaa.
  Ihanaa viikkoa ja aurinkoa päiviinne!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Hanni! Kyllä se malttaminen tekee tiukkaa, mutta pakkohan se on vaan malttaa:)

  VillaKaarnakallion Emäntä, kiitos:)

  Mimma86, kiitos:) Tänään tosiaan oli lämpöä ihan riittämiin:)

  Kiitos, Anna!:)

  Senni, pakko se on tosiaan yrittää. Aika äkkiä kroppa kyllä ilmoittaakin, että hidastapa vielä tahtia suosiolla;) Kiitos, toivottavasti projekti pääsee etenemään pian, niin saan laiteltua uusia kuviakin:)

  Taika, kiitos paljon:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished