maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tuunattu kaappi

Kyllä se kaapin paikka tuonne olohuoneen seinälle tuli. Se on ruokapöydän vieressä, joten voin siihen mielestäni ihan hyvin laitella astioitakin. Samalla maalasin myös peltisen ämpärin valkoisemmaksi.

Onneksi tuli enimmät maalaushommat tehtyä eilen illalla, tänään on ollut seurana niin hurja migreeni, ettei olisi moiseen touhuun riittänyt energiaa. Suunnitelmia on kuitenkin ollut pakko tehdä vaikka pää kipeänä, kas kun ajatukset vain lentää!:) Neiti tulevan ekaluokkalaisen huone tulee kokemaan jonkinlaisen muodonmuutoksen tässä lähiaikoina, näette sitten myöhemmin lisää:) Mukavaa maanantain jatkoa kaikille!

7 kommenttia :

 1. No mutta siinähän se on ihan hyvällä paikalla :) Mun pitäis saada aikaiseksi poitsun huoneessa muutoksia. Lähinnä tekstiilien muodossa... Toivottavasti migreeni helpotti jo!

  VastaaPoista
 2. Siihen passaa ja vielä oikein hyvin! Kaunis koti :)
  Neidin huoneen kuvia odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Kivan nököinen!
  Ihanaa viikkoa!
  Tuntuu että kevät tulee kovaa kyytiä =D

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää :).

  Olisin laittanut sinulle sähköpostia, mutta en löytänyt sähköpostiosoitettasi täältä blogistasi. Voitko laittaa minulle postia osoitteeseen: kolmenkerroksenvakea3@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiitos Virpi, minustakin sopii ihan hyvin tuohon:) Meillä muutettiin sekä pojan että tytön huoneessa eilen järjestykset, tuli kivaa vaihtelua ilman pintaremontteja:)

  Marika, kiitos!:)

  Johanna, kiitos:) Laitoin sinulle meiliä:)

  VastaaPoista
 6. Onpas siellä ahkeroitu monenlaista! Tuo aikaisemmassa postauksessa oleva keittiön ja olohuoneen muutos on erinomaisen hyvä! Seinän kaataminen oli hyvä veto, toi ihanan avaran ja seesteisen tunnelman.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Hanni! Oli tuossa remontissa tekemistä, mutta kyllä siitä tuli aivan ihana:) Olemme itse tosi tyytyväisiä tuohon avaruuteen:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished