torstai 7. huhtikuuta 2011

Tunnelmia

Viime päivät on olleet todella rankkoja. En ole sen takia oikein jaksanut täällä blogissakaan pyöriä, kun mietteet ovat olleet niin maallisissa murheissa. On hurjaa, miten lapsen pitkäaikaissairaus voi viedä perheen toimeentulon täysin nollille ja yhtäkkiä ollaankin tilanteessa, jolloin taistellaan ruoan saannista. Tahdon kuitenkin uskoa, että tästäkin vielä selvitään voittajina.

Iloa olen kuitenkin yrittänyt löytää näteistä asioista edelleen. Posti toi taas ihanan paketin ystävältäni Minnalta ja kaikki tyttöseni saivat näin ihanat kevätpipot. Kiitos, Minna! <3


Eskarineitosen huoneessa huonekalut vaihtoivat paikkaa, kuin myös isoveikan huoneessa. Huoneet ovat vielä kuitenkin ihan keskeneräisiä, laittelen niistä sitten kuvia, kunhan joskus valmistuvat. Tämän kuvan haluan kuitenkin jo jakaa, vaikkei tämäkään ole vielä valmis! Olen pitkään etsinyt neitokaiselle kivaa vaatetankoa huoneeseen ja nyt päätin tehdä sen itse. Meiltä oli jäänyt remontista verhotanko, kiinnityspidikkeet ja valkoista maalia, joten ei kuin tuumasta toimeen! Tuli mielestäni aika kiva!:) Vielä tästä puuttuu nupit päistä ja muutoinkin seinälle tulee jotain muuta kivaa vielä, mutta en malttanut odottaa niiden valmistumista, vaan halusin jakaa jo kuvan.

Ihanaa torstai-iltaa kaikille! Pitäkää läheisistänne hyvää huolta<3

18 kommenttia :

 1. Voi ei, olen todella pahoillani puolestanne!Kuulostaa kyllä niin epäreilulta, ikäänkuin siinä sairaudessa ei itsessään olisi jo tarpeeksi!Toivotan ihan hurjasti tsemppiä koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. On kyllä hieno vaatetanko, näppärä olet! Tosi ihania nuo pipot myös.

  Jaksamisia teille kaikille <3 Elämä on joskus niin epäreilu. Toivottavasti pian helpottaa.

  VastaaPoista
 3. Olen tosi pahoillani puolestanne! Oikein paljon voimia teille sinne <3.

  Kauniita pipoja ja kiva idea tuo vaatetanko!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen pahoillani puolestanne! Huonosti on Suomessa hoidettu asiat kun pitkäaikaissairaus vaikuttaa noin taloidellisestikkin perheen jaksamiseen.
  Ison voimahalin lähetän täältä.

  Kauniit pipot saivat tyttöset!
  Vaatetanko noin käytettynä on hieno keksintö. Kauniita vaatteita olet laittanut esille siihen!

  VastaaPoista
 5. Pahoittelut esitän minäkin. On se vain kumma, että sellaisia aina rankaistaan rahallisestikin, joilla on muutenkin ihan riittävästi huolta. Tsemppiä ja voimahali teille <3 Älä anna periksi, kyllä asiat aina järjestyy!

  Voi kun on söpöt pipot :) ja tuo vatetanko on kiva idea. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Elämä on.
  Voimia teille kaikille.
  Positiivisuus rankkoinakin aikoina vie eteenpäin.
  Iloa viikonlopulle!

  VastaaPoista
 7. Että hyvinvointivaltiossa voi asiat olla huonosti,epäreilua!
  Naulakko on hieno ja oivallisesti toteutettu!
  Voimia ja aurinkoisia kevätpäiviä! ;)

  VastaaPoista
 8. Voi itku.. Todella kurjaa että tuollain käy!
  Tsemppi koko perheelle!
  Suloinen vaatetanko. Kätevä olet =D
  Ihanaa alkavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 9. Onpa kivat nätit pipot ja hauska idea tuo vaateteanko! Saa mekot kauniisti esille. Kyllä elämä vielä voittaa! =)

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille kaikille<3 Olen itse ollut todella yllättynyt, miten huonosti täällä onkaan asiat hoidettu, vaikka luulin aina, että jos perhe joutuu kohtaamaan vakavan sairauden, apua on kyllä saatavilla. Ikävä kyllä se ei mene niin. Siinä joutuu koetukselle koko perheen terveys ja lopulta menee talouskin nurin, vaikka olisi säästöjäkin. Mutta periksi ei anneta, sen olen nyt viime päivinä viimeistään oppinut!

  VastaaPoista
 11. voimia ja jaksamisia, kyllä niillä asioilla on tapana järjestyä (uskoiskohan tuota itsekään), mutta pitää vaan uskoa:) ja ihana tuo vaate tanko

  VastaaPoista
 12. Elämä on joskus tosi epäreilua :( Voimia paljon niitä varmasti tarvitaan..Onneksi asiat yleensä järjestyvät tavalla tai toisella..

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä ja jaksamisia! Blogimaailma on kyllä siitä ihana paikka, että siellä unohtaa edes hetkeksi maalliset murheet ja tsemppareita riittää :)

  Ihanaa alkavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 14. Apua, nyt näen kaikki pipot yhtäaikaa(fiksua postittaa ensin yksi=) niin huomaan että sydämet on ihan erikohdissa. Saat ne kyllä helposti irit ja siirrettyä jos näyttää päässä hölmöiltä.

  Ihania mekkoja pikkuneideillä. Täytyy yrittää kehitellä jotain meillekin Minean huoneeseen. menee unelmamekot "hukkaan" kun roikkuvat ovien takana kaapissa=)

  Toivottaavsti saatte talouteenne pikaisesti apua ja tilanne helpottaisi.

  Ihanaa viikonloppua<3

  minna

  VastaaPoista
 15. Kiitos Anne<3

  Päm, tuo on totta, että tämä blogimaailma on aivan ihana siinä, että täällä saa hetkeksi unohtaa ne arkiset murheet ja tsemppareitakin tosiaan riittää:) Kiitos sinulle ja hyvää viikonloppua!

  Minna, en ollut edes huomannut, että sydämet on eri kohdissa!:) Joten ei siis haittaakaan:) Tuo mekkorekki on siis meidän eskarilaisen huoneessa, pikkutytöillä on vain naulakko, jossa roikkuu heidän 1v-juhlamekot. Kyllä on tosiaan kiva laittaa nätit mekot näkyville, niitä kun käytetäänkin niin harvoin, että melkein menevät hukkaan!:) Kiitos sinulle ja ihanaa viikonloppua!<3

  VastaaPoista
 16. Onpa harmillinen juttu! Oikein sydäntä kylmäsi kun luin jutun. Tiedän itse mitä on elää pitkäaikaissairauksien kanssa ja aika huonolla hoidolla välillä on. Sitä säästää aina itsestään vaikka ei kannattaisi. Mutta kyllä minusta muutenkin lapsiperheet ovat nykyään niin ahtaalla puhumattakaan jos on vielä jotain extraa... Ei voi kun toivoa viisaampia päättäjiä ja paljon, paljon voimia sinne! Kyllä se aurinko paistaa joskus risukasaankin (olen kuullut tuon monesti itsekin, aina on tuntunut sananhelinältä, mutta kyllähän sitä joskus niitä säteitä saakin.) Sen tiedän, että sellainen ihminen, joka on joutunut kokemaan tuontyyppistä, on selvittyään vahvempi ja osaa suhteuttaa asiat oikeisiin uomiinsa! Halit täältä!
  (PS. Pipot olivt oikein söpöt, samoin oiva idea tuo tanko!!)

  VastaaPoista
 17. PiiaS, niin se onkin, että jos on kokenut jotain tällaista, tietää, miten huonolla tolalla asiat oikeasti täällä ovat. Mutta uskon myös vakaasti siihen, että vaikeudet kasvattavat, eikä mikään kokemus ole turha. Pakkohan siihen onkin uskoa, ei muutoin aina jaksaisi. Välillä silti tuntuu, että voisi ne vaikeudet jo pikku hiljaa meiltä helpottaa;) Kiitos ja mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished