sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Remontti

Selailin tuossa vanhoja kuvia ja oikeasti järkytyin, millainen meidän olohuone ja keittiö ennen oli! Ja miten sen onkin voinut unohtaa, vastahan viime syyskuussa kaadettiin seinä pois ja uusittiin koko alue. Nyt vain kauhistelen sitä krääsän määrää ja tummuutta. Olen edelleen niin tavattoman onnellinen siitä, että saimme tämän muutoksen tehtyä ja saan pikku hiljaa toteutettua sellaista kotia, josta unelmoin. Siitä suuri kiitos rakkaalle miehelleni, joka rakensi minulle unelmien keittiön ja remppasi muutoinkin hikihatussa monta kuukautta<3

Tässä meidän aikaisempi olohuone:


Ja tässä keittiötä:

Ja tässä uusi keittiö:
Ja olohuone:

Toki nuokin tilat on jo paljon muuttuneet, mm. uusi tumma pöytäryhmä tuo uutta ryhdikkyyttä tähän tilaan ja pieniä maalaisromanttisia tavaroita on tullut lisää. Äsken jatkoin muutosprojektia pienen projektin muodossa. Meillä oli vanhassa keittiössä mäntyinen pieni vitriini keittiön seinällä, edellisten asukkaiden siihen jättämä. Nyt maalasin sen valkoiseksi. Toivottavasti vielä aamun valossa olen tyytyväinen lopputulokseen, nyt siitä ainakin tuntui tulevan kivan näköinen.

Rentouttavaa iltaa kaikille!

8 kommenttia :

 1. Teidän uusi keittiö on todella kaunis =)

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän paljon parempi ja avaramman näköinen. Ja miten upea keittiö! :) Olen kanssa huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen sitä vähemmäksi tavaramäärä vähenee :)

  Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos 3:n äiti!:)

  Päm, kiitos! Minusta tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän se tavarapaljous vain ahdistaa. Sitä kaipaa tilaa ympärilleen:) Mukavaa viikkoa sinulle!

  Kirsi, kiitos:)

  VastaaPoista
 4. On kyllä hienosti onnistunut muutos. Me ei olla remppaihmisiä ja talon etsinnässä iso tekijä oli se kiva keittiö. Kyllä sen keittiön pitää olls mieleinen.

  VastaaPoista
 5. Saija, kiitos:) Minä taas päätin heti, kun tämän talon ostimme, että jossakin vaiheessa on edessä keittiöremontti. Muutoin talo oli niin täydellinen ja tuntui ihan omalta, ettei voinut keittiön takia jättää ostamatta. No, nyt on sitten mieluinen keittiökin mieluisen talon lisäksi:)

  Kiitos Senni, olen itsekin todella tyytyväinen tähän muutokseen:)

  VastaaPoista
 6. Vitsit mikä muutos, mä aika ajoin haaveilen myös keittiön ja olkkarin välisen seinän poistamisesta, näyttää teillä tosi kivalta!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished