sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Raotus kirjaan

Lupasin kertoa teille vähän enemmän tuosta tulevasta kirjastani. Meillä on siis kesällä 2008 syntyneet kaksostytöt, joista toinen olikin yllättäen hyvin vakavasti sairas synnyttyään. Hän vietti elämänsä ensimmäiset 1v2kk:tta sairaalassa ja tuohon kaikkeen kuului paljon pelkoa, surua ja rankkoja kokemuksia. Kirjassani kerron tuosta ajasta ja siitä, millaista on menettää lapsensa sairaalalle. Kirjan nimi on Kyllä minä sinua rakastan ja sen rakkauden tunteen taka-alalle siirtämisen ja kylmettämisen kanssa kamppailen kirjassani. Se, löytyykö rakauden tunne lopulta kunnolla, selviää lukijalle kirjan lopussa. Sain todella hyvää palautetta eri kustantajilta ja ilmeisesti nenäliinoja kului heillä tuota lukiessa. Kirja ilmestyy elo-syyskuussa, ilmoittelen siitä sitten vielä tarkemmin:)

17 kommenttia :

 1. Odotan suurella mielenkiinnolla kirjasi myyntiin tulemista. Täällä ainakin yksi varma kirjan ostaja. Halauksia sinulle

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna!<3 Voin laittaa sinulle varauksen omistuskirjoituskappaleesta, jonka voit tilata sitten kauttani:)

  VastaaPoista
 3. Minä odotan myös tuota kirjaa, henkilökohtaisesti siksikin että lapsettomuus on varjostanut omaa elämääni nyt kauan, joten ilmoitatahan milloin kirjan saa ostaa sen minä lupaan! Hirmuisesti tsemppiä ja isot halaukset täältä pohjanmaalta!<3

  VastaaPoista
 4. No sehän sopii, laita varaukseen :)

  VastaaPoista
 5. Marjo, kiitos<3 Lämmin halaus myös sinulle! Its olen kaikki lapseni saanut lapsettomuushoitojen avulla, joten tiedän, millainen suru ja tuska lapsettomuuteen liittyy. Voimia sinulle!!<3

  Johanna, laitettu on:)

  VastaaPoista
 6. Laitapa minullekin varaus kirjasta..Mulla oli vedet silmissä jo nyt kun luin tuota kirjan kuvausta..

  VastaaPoista
 7. oi, täälläkin tuli tippa lissiin jo nyt!
  *hauksia*

  VastaaPoista
 8. Kiitos,ymmärrät varmasti tunteeni.. rankkaahan tämä aika on mutta onneksi on läheisiä tukena;( Minulle siis tuo kirja myöskin varaukseen!

  VastaaPoista
 9. Voi että, en osaa edes kuvitella sinun tuntemuksiasi. Itsellä on kummityttö, joka vietti myös sen ensimmäisen vuotensa sairaalassa ja seurasin läheltä heidän perheen taistelua. Minä tulen varmasti myös hankkimaan kirjasi, ilmoitathan kun sitä on saatavilla.

  Tiedän jo nyt, että tulen vollottamaan ihan solkenaan, kuten esimerkiski kun luin jäähyväiset Einolle kirjaa. Siitä kirjoittelin joskus tänne http://eeviskainen.blogspot.com/2010/09/elamasta.html

  VastaaPoista
 10. Hei! Tänne myös kirja varaukseen! Onpa hienoa että jaksat työstää kirjan aiheesta! Toisaalta se voi olla terapeuttistakin. Hatunnosto sinulle ja voimia koko perheelle!!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Taika<3

  Marjo, hienoa, että sinulla on läheisiä tukena. Laitoin varaukseen!

  Sini, ilmoitan toki heti, kun kirja julkaistaan ja on saatavilla. Kauniisti olit kirjoittanut tuosta kirjasta. Pitääkin joskus lukea se, kunhan meidän elämä tästä vielä tasaantuu.

  PiiaS, kiitos, laitoin varaukseen<3 Tuo on totta, että kirjoittaminen on osaltaan terapeuttistakin.

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa siltä, että kirjasi on pakko lukea, vaikka voin vaan kuvitella miten paljon jo itken sitä lukiessa!

  VastaaPoista
 13. voi tuo olisi hyvä lukea, mutta en tiedä pystynkö, olen todella herkkä ihminen. Hienosti olet jaksanut, ja ihanat nuo sinun lapsuuden kenkäsi :)

  VastaaPoista
 14. Anni, kiitos, olisi mukavaa, jos sen lukisit:)

  Darkangel, sinun pitäisi sitten vain varata iso nessupaketti viereen;) Kiitos!<3

  VastaaPoista
 15. Hirmuisen hyvà nimi kirjalla.
  Meidànkin lapset ovat syntyneet kiitos hoitojen :)

  VastaaPoista
 16. hei löysin tämän postauksesi, joten nyt selkeni tuo kirjankansikuva vähän. selviääkö kirjasta mitä tytöllenne kuuluu nykyään? olisi kiva kuulla :) nyt pitää mennä niistämään kun tuli ihan mieleen siskoni nuorimmaisen elämän alkuvaikeudet... luulin, että olen käsitellyt jo asian päässäni, mutta kyllä se aina vaan saa itkettään.. voimia sulle! :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished