torstai 28. huhtikuuta 2011

Pihahommissa

Tämä päivä on mennyt ulkosalla. Meidän pihan keskellä on aivan mahtava timanttituija, jolle korkeutta on kertynyt jo monen monituista metriä. Joka talvi luulen, että tuija uupuu täysin lumen alle, mutta joka kevät se on jaksanut nostaa oksat takaisin ylös. Aivan upea puu. Oli. Ei ole enää, nyt on kaadettu koko komeus! Puu oli nimittäin todella huonolla paikalla, keskellä pihaa. Katkaisi pihan todella hassusti ja nyt kun puu alkoi olla leveydeltäänkin jo usean metrin, vei se näkyvyyden kokonaan takaosasta pihaa. Niinpä puu nyt kaatui ja siitä alkoi samalla pihan uudelleen rakentaminen. Toivottavasti saan kaikki ideani toteutettua, on niitä ainakin kiitettävästi!;)

Ulkokukkia en ole vielä muita hankkinut kuin tämän orvokki-istutuksen, jonka myötä haluan toivottaa  
teille kaikille ihanan rauhallista torstai-iltaa!

9 kommenttia :

 1. Kaunis orvokki-istutus!
  Laita sitten kuvia uuden pihan rakentamisesta. Minullakin on pihan laitto kesken ja suunnitelmia vaikka kuinka paljon:) Nyt jännitän miten jo istutetut ovat selvinneet talven yli.
  Mukavaa vappuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Pihanlaitto on mukavaa puuhaa. Vaikka meilläkää ei iso tontti oo niin silti tuntuu työmäärä ihan hirveeltä kun kaikki pitäs tehä rajasta rajaan.... Huoh.
  Nurmikko on ihan karsee, pellot kasvaa rikkakasveja, vattupuskia joka puolella, lupiini yrittää vallottaa takapihaa................

  Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Pihaa on ihana suunnitella. Minäkin soittelin eilen kaupungille puunkaatolupaa viiteen puuhun. Saa nähdä miten käy ;)

  Ihana orvokki-istutus!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin kolme, ei vielä niin kovin isoa, tuijaa odottaa tuomiotaan. Kyllä pihanlaitto on ihanaa puuhaa :)

  Onpas kaunis orvokki-istutus. Iloista vappua teidän koko perheelle :)

  VastaaPoista
 5. Pihanlaittoa täälläkin tänään illalla harrastettu...päivällä mökillä maalattu... luulisi unen tulevan, kun päänsä tyynylle painaa...)

  VastaaPoista
 6. Kauniit orvokit! Minäkin mielelläni katson teidän pihakuvia enemmänkin. Meillä nyt varsinainen minipiha, mutta haaveissa omakotitalo isolla pihalla :)

  VastaaPoista
 7. Pihasuunnitelmia kiva seurata, eli pistähän kuvia sitten kun jotain valmista :) Voi kunpa sais sen pihasuunnittelijan käymään...itsellä ideat ihan hukassa....2500m2 eikä mitään ideaa :S

  Kivaa vapun odotusta!

  VastaaPoista
 8. Edellisiin yhtyen minäkin mielelläni seuraan pihasi edistymistä!
  Kauniit orvokit!Pitääkin issekkin jo ostaa...
  Mukavaa Vappu-Viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon teille kaikille kommenteistanne:) Laittelen vaihekuvia, kunhan pihaprojekti etenee:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished