maanantai 18. huhtikuuta 2011

Aurinkoista maanantaita!

Eilen oli aivan mahtavan keväinen päivä, eikä tämäkään päivä hullummissa merkeissä ala: aurinko paistaa jo hienosti. Yöllä satoi vettä kaatamalla ja sitä kuunnellessa oikein näin sieluni silmin, kuinka lumet saa kyytiä. Ihana, ihana kevät! Eilen narsisseihin tuli tutustumaan jo kevään ensimmäinen pörriäinenkin, sitä tyttöjen kanssa ihasteltiin yhdessä:)


Tänään olisi taas terapiapäivä, sekä oma, että pojan. Isillä on onneksi viimeinen iltavuoro tänään, huomenna sitten onkin vapaapäivä, mikä on tosi kiva juttu. Jospa huomenna olisi yhtä hieno ilma ja saataisi grillikin putsattua jo kesäkuntoon ja voitaisi viettää grillikaudenavajaiset:)

Kovasti täällä odotellaan jo pääsiäistä ja lapset miettivät joka päivä, mihinköhän se pääsiäispupu tänä vuonna munat piilottaa. Meillä pääsiäispupu piilottelee munat pääsiäissunnuntaiaamua vasten ja jättää vihjekartan tai vihjeet keittiönpöydälle. Sen vuoksi pääsiäissunnuntai on kuulema vuoden paras päivä!;)

Aurinkoista viikon alkua kaikille!

10 kommenttia :

 1. Kevät etenee nyt vauhdilla, ihanaa! Vaikka meillä on vieläkin paljon pihassa lunta lähtee se nyt vauhdilla kun on niin lämmin.

  Minäkin kuuntelin yöllä kovaa tuulen viuhuntaa ja sateen ropinaa. Samaa mietin kuin sinäkin että lumet saa kyytiä:)

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaista aamua kammarista ! Ulkona huikasevan sininen taivas ja mahtava lintukonsertti. Täälläkin piillottelin suklaamunat eilettäin jo aikuisille lapsukaisille...Aina jaksavat yhtä innokkaina niitä ehtiä ! Äitinköhän iloksi:)

  VastaaPoista
 3. Täällä eilen leviteltiin lumia,että saataisiin edes vähän maata näkyviin.Yöllinen vesisade onneksi vielä vauhditti sulamista.
  Nyt paistaa aurinko ja tuulee kovasti.

  Mukavaa pääsiäisviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on lumet saanut kyytiä, nytkin aurinko paistaa niin lämpöösesti! Mutta kyllä täällä tuuleekin, yritin mattoja levittää telineelle tuulettumaan mutta tuuli meinas viiä ne mennessään!
  Iloista alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 5. Susanne, niinpä, on se vaan ihanaa! Kiitos, sitä samaa sinulle!:)

  Lovviisa, oi, onpa sinun lapset onnekkaita, kun vielä aikuisenakin saavat suklaamunia metsästää!:) Pitääkin yrittää itsekin säilyttää perinne vielä silloinkin, kun nuo muruset ovat jo omat kotinsa perustaneet:)

  JaanaElina, nyt meilläkin on jo sen verran pihaa näkyvissä, että pystyisi levittelemään noita kasoja, ihanaa!:) Kiitos, mukavaa pääsiäsiviikkoa sinullekin!

  Senni, sama myrskytuuli se sielläkin siis puhaltelee! Tänään poika kertoi, että tuuli oli meinannut hänet jopa kaataa, enkä ihmettele lainkaan. Onneksi on jo tulossa ilta ja tuulikin painuu yöunille kohta. Kiitos, sitä samaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin etsitään sunnuntaina munia, neiti ei vaan taida muistaa viime vuodesta, joten ei osaa vielä odottaa :)

  VastaaPoista
 7. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 8. Kevät etenee kyllä nyt vauhdilla ja hyvä niin. Meillä on pihasta jo lumet sulaneet ja kukkapenkitkin sain eilen siivottua. Pääsiäisen 'minilomaa' odotetaan jo kovasti ja toivotaan, että sääennuste pitää paikkansa ja päästään nauttimaan auringosta. Ja munien etsintää on luvassa täälläkin :)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kun sielläkin vihdoin keväistä!
  Mulla on käynyt moga..olin unohtanut klikata itseni lukijaksesi vaikka vierailemassa olinkin jo käynyt.. Viimeisen kommenttisi blogissani luettuani äsken tajusin tämän vasta!
  Nyt asia korjattu ja tulen jatkossa ahkerammin kyläilemään :)
  Mukavaa pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
 10. Mukavaa Liisa, kun tulit lukijakseni:) Oikein ihanaa pääsiäisen odotusta sinullekin!:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished