torstai 14. huhtikuuta 2011

Ajatuksia ja aarteita

Jotenkin on ollut todella väsynyt olo viime päivät, olisiko syynä pieni kuume, joka minulle nousi alkuviikosta. Sen takia en ole oikein jaksanut tietokoneellakaan olla, ja on jäänyt blogien kommentoinnitkin ihan liian vähäisiksi. Koitan nyt taas tsempata siinä asiassa!

Tänään haluan esitellä teille kaksi aarrettani. Vuodelta 1947 Suurkisojen kuvalehti ja vuodelta 1957 Hopeapeili. Ajatelkaa, tuo Hopepeili on maksanut 100mk, Suurkisoen kuvalehti 10mk:) Tuossa Hopeapeilissä olisi aivan ihania artikkeleja muodista ja viimeisimmistä kauneusvinkeistä, koetan joku hetki kokeilla saisinko niitä skannattua tänne. Nämä molemmat ovat kirpparilöytöjä, maksoivat vain 1e kappale. Kovin suuria aarteita minulle:)
Sain Johannalta tunnustuksen ja haasteen, kiitos todella paljon Johanna<3 Tässä haasteessa pitää avata neljäs kuvakansio ja valita sieltä neljäs kuva, esitellä ja selittää se. Tässäpä minun neljäs kuvani:

Se on helmikuulta 2008, tuplamasuni rv: 16+0. Voi että, miten onkin tuota tunnetta ikävä, kun mahassa kasvoi kaksi pikkuista! Monella tämä tunnustus ja haaste jo omassa blogissaan onkin, mutta jollei vielä ole, niin Ole hyvä, nappaa se mukaasi!:)

Lapset ovat isin kanssa ulkona, joten minä taidan mennä keittämään itselleni vielä iltateetä kupposen, ennen kuin alkaa iltatouhuilut. Mukavaa iltaa kaikille!

4 kommenttia :

 1. Ihania aarteita :)
  Vauvamasu on aina kaunis!Kaiholla voi vain tosiaan muistella.Minulla kuitenkin "vain" yksi kerrallaan.. :))

  Toivottavasti olet jo selättänyt kuumeen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marika, kuume alkaa jo olla parempaan päin onneksi:)

  VastaaPoista
 3. Hyvät aarteet! Olisi kiva nähdä niiden muotia.

  Hurja suru on ravistellut ystävääsi, voimia.

  VastaaPoista
 4. Hyvvää huomenta kammarista ! Ihanata historian havinaa noissa lehissäsi...
  Masukuvat tosiaan somia :) Harmi kun itestä aikas vähän niitä...

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished