torstai 17. maaliskuuta 2011

Vihreää, vihreää


Meille adoptoitiin Christina-pupu muutama päivä sitten. Hän sai seurakseen vihreät lehtivalot, jotta ei pimeä pelota iltaisin. Olin jo pitkään miettinyt, mitä tuolle tuolille laittaisin. Pitkään etsin "sitä täydellistä" juttua ja kun Christinaan törmäsin, laitoin sen heti ennakkovaraukseen. Nyt olen jo suunnitellut, mitä kaikkea erilaisia tamineita pupuneitonen saakaan ylleen, kun eri vuodenajat ja juhlapäivät lähestyvät:)


Ihana äitini tilasi meille Jotexilta limenvihreät torkkupeitot. Niitäkin olin jo jonkun aikaa metsästänyt, kun en halunnut paksuja fleecepeittoja, enkä myöskään villapeittoja kesäksi. Olen kuitenkin oikea vilukissa ja on ihana vetää joku peite jalkojen päälle iltaisin, kun istahdan tv:n ääreen teekupin kanssa. Nuo ovat samaa ihanaa pehmeää materiaalia kuin lila peittokin oli, olen oikein onnellinen noista:)

Aurinko paistaa kauniisti ulkona ja tiet alkavat olla monilta osin jo sulia! Räystäästäkin tippuu vesi, ihanaa! Kyllä se kevät sieltä kohisten tulee! Aurinkoista päivän jatkoa ja viikonloppua kaikille! Me saadaan miehen kanssa vapaa viikonloppu ja lähdetään huomenna rentoutumaan Jyväskylään pariksi yöksi, ihanaa!:) Innolla jo odotan, että pääsen käymään Sisustus Satiinissa ja Nostalgiassa, voi kun jotain kivaa pientä löytyisi matkaan mukaan:)

7 kommenttia :

 1. Tuossa kun lasten kanssa tultiin äsken kotiin niin ajattelin ihan samaa kun asfalttia näkyy jo ja aurinko lämmittää että ihana kun kevät on alkanut :)
  Juu nuo sisustusliikkeet on ihania, että tuttuja ovat :)

  VastaaPoista
 2. Johanna, me menemme vasta toista kertaa koko kaupunkiin:D Viimeksi löysin Nostalgian, kun se oli jo mennyt kiinni, nyt sitten toivottavasti paremmalla tuurilla:)

  Kiitos darkangel, sitä samaa sinulle!:)

  VastaaPoista
 3. Ompas mukavan näköinen pupu!
  Vihreä on yksi lempiväreistäni, top3:ssa!! :D

  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Meillä ei neidillä ole vielä yhtään pupua. Täytyy tilanne korata, koska kaikki pikkuisethan rakastavat pupuja ;).

  VastaaPoista
 5. Kiitos Senni:)

  Saija, joo, meidän neitosetkin tuota pupua "lakastavat":)

  VastaaPoista
 6. Ihana pupu!
  Hieno idea vaihdella sille vaatetusta ym. vuodenaikojen ja teeman mukaisesti :)
  Mukavaa ja nautinnollista viikonloppua!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished