maanantai 7. maaliskuuta 2011

Vihreää ja pilkullista

Nyt ne sitten kotiutuivat, ihka ensimmäiset greengateni ja voi miten ihastunut niihin olenkaan! Villa Sallassa oli kaikki metalipurnukat 5e/kpl, joten piti niitäkin sitten tilata kolme noiden kuppien seuraksi. Vielä en vain ole päättänyt, mihin purnukat sijoitan. Kaksi jo löysi tiensä wc:hen, niin kuin olin suunnitellut, mutta nyt kun nuo näin livenä, totesin, että ovat ehkä liian kauniita siellä pidettäviksi. En tiedä, tuumaillaan vielä asiaa. Se nyt on ainakin jo varmaa, että kyllä minäkin tuolle gg:lle sydämeni menetin niin monen muun tavoin! Kirpparillakin kävin taas pöytää siivoilemassa ja ilokseni huomasin, että taidan sieltä edes vähän saada pesämunaa hankinnoilleni. Mukavaa viikon alkua kaikille!

4 kommenttia :

 1. Heippa!Kommenttisi perusteella löysin tänne ja olipa hauska huomata, että sinullakin on Eevi tyttö! En ole koko aikana törmännyt kuin yhteen pieneen Eevi neitiin meidän neidin kastamisen jälkeen. Meilläkin Eevi on syntynyt 08 vuonna :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun löysit tänne:) Minäkin tiedän vain yhden Eevin meidän Eevin lisäksi, hänetkin opin tuntemaan vasta viime vuonna:)Onpa ihana sattuma, vielä sama syntymävuosikin!:)

  VastaaPoista
 3. Pilkulliset astiat ovat ihania! Ja vaikka yleensä vihreät astiat eivät minua oikein houkuttele, niin tämä sävy on kyllä mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
 4. Eve, minä olen vasta nyt mieltynyt pilkkuihin ja tämä sävy on kyllä tosiaan todella kaunis:) Ei liian tumma:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished