torstai 10. maaliskuuta 2011

Tuplana vaatteita?

Minä niin kovin mielelläni kiertäisin kirpputoreja ja ostaisin huutonetistä tytöille kauniita vaatteita, mutta eipä niitä juuri tuplana tunnu olevan. Siispä jos jollakulla on kauniita tyttöjen vaatteita koosta 86cm ja ylöspäin, samanlaisia tai samanmallisia, mutta eri värisiä, niin ota minuun yhteyttä :) meiliosoite on syysunelma(at)gmail.com

8 kommenttia :

 1. Minulla ei ole kaksosia mutta monesti jos lòydàn tyttàrelleni ihanan vaatteen niin ostan kahdessa eri vàrissà... Myyn niità sitten huutiksessa kun kàyvàt pieneksi. Juuri nyt ei ole mitààn myynnissà mutta làhipàivinà laitan taas.

  VastaaPoista
 2. Luuletko, että voisit tarjota niitä minulle suoraankin? Huutiksessa on se huono puoli, että jos vaatteet myydään yksilöittäin, niin välillä on käynyt niin, että olen voittanut toisen huudon, mutta en toista:(

  VastaaPoista
 3. juu kyllà se minulle sopisi. Jos haluat, niin tule lukijaksi blogiini, seuraavat vaatteet olinkin ajatellut laittaa ensin blogiin ja vasta sitten huutikseen. En tiedà lòytyykò meiltà mitààn mikà sinua voi nyt kiinnostaa, mulla on enimmàkseen Mayoralin vaatetta enkà muista nyt suoralta kàdeltà oliko siellà just nyt tuplia... Pitàà kattoa kokoasiaakin kun meidàn lapsemme ovat melkein samanikàisià.
  Asumme Italiassa mutta huutiasioissa siità ei ole ollut haittaa :)

  VastaaPoista
 4. niin jos haluat voit kàydà tekemàssà huuto.netissà haun, siellàhàn voi kattoa myòs suljetut kohteet. Mun myyjàtunnus on annafinland

  VastaaPoista
 5. Kävin huutonetissä katsomassa, mutta hankala oli löytää mitään pareja. Meidän tytöt käyttää koko 86cm nyt, joten sen kokoisia ja siitä ylöspäin kokoja meillä kaivataan:) Liityinkin jo blogisi lukijaksi:)

  VastaaPoista
 6. niin varmaan onkin ihan kamalan hankalaa lòytàà sieltà mitààn pareja enkà oikeasti edes muista liko siellà suljetuissa mitààn pareja... Ajattelin vain ettà voit vàhàn kàydà kurkkimassa millaista tavaraa on ollut ja millà hinnoilla, palautteet jne :)Olen nàinà pàivinà laittamassa ainakin kaksi paria myyntiin, kevàiset ulkopusakat valkoinen ja punainen ja kaksi paitaa, vaaleanpunainen ja laventeli. Kàytàn ne ensin mun blogissa, mutta jos et tykkàà niin ei tarvii pelàtà ettà vedàn herneità nenààn tai ettà olisit jotenkin velvoitettu nyt kun nàistà on puhutttu :)

  VastaaPoista
 7. laitoin nyt ne sinne blogii, ne on osta-heti periaattella eli kurkkaa pian jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 8. laitoin taas blogiin sellaisia jotka on huutikseen menossa, siellà on yksi pusero kahdessa vàrissà. Ehkà nàmà ovat vielà vàhàn erityylisià kuin teillà pidetààn yleensà :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished