maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ruusun aikaan

Tämä päivä oli oikea ruusun päivä! Sain tilaamani Greengaten rantapeitteen, joka tosin oli paljon kapeampi kuin olin luullut, mutta ajattelin ratkaista asian niin, että hankin jossakin vaiheessa toisen samanlaisen ja ompelen ne yhteen:) Tai sitten niitä kahta käytetään muutoin vain vierekkäin. Nyt peite pääsi keinutuolin päälle lepäämään ja tuomaan kesäistä tunnelmaa.

Kirpputorilta löysin tuon valloittavan ruusulautasen. Sen halkaisija on 35cm, joten siihen mahtuu monenmoista tarjottavaa :) Minulla on muutama mammani vanha ruusulautanen tallessa, ne käyvät hyvin tuon lautasen kanssa tarjoiluun.

Tytöille kävin hakemassa KappAhlista nuo valloittavat mekot. Minulla oli sinne -25% alekupongit, joista toinen ei ollut vielä voimassa, mutta kassa oli niin ihana, että antoi alennukset molemmista mekoista:) Tyttöjen vaatekoko on tällä hetkellä 86cm ja koska he ovat lyhytkasvuisia, uskon saman koon olevan heillä käytössä vielä kesälläkin. Nämä mekot otin kuitenkin koossa 92cm, koska 86cm kokoja ei ollut kuin yksi jäljellä. Ja hyvä niin! Nämä 92cm mekot olivat nimittäin juuri sopivat!


Ulkona sataa vettä, joten kyllä niiden oikeidenkin ruusujen aika vielä pian tulee!:) Mukavaa maanantain jatkoa kaikille!

6 kommenttia :

 1. Ihana mekko, minä just kävin hmssä tilauksen tekemässä kun oli hyvät tarjoukset!!! Leggareita ja puseroita kesäksi, 92 koko meilläkin nyt vaihtumassa :) Neiti täyttää 2 vappuna <3
  Ihania ruusu juttuja sulla, kesää odotellessa... :)
  Leppoisaa maanantai iltaa!

  VastaaPoista
 2. Minä ehdin juuri toissa iltana naputella hm:ään tilauksen, juuri noita leggareitakin tilasin tytöille. Vähän kyllä harmitti nähdä tänään, että olivat nyt tarjouksessa! No, ei voi mitään. Meillä juuri siirryttiin kokoon 86cm, tytöt täyttää kesällä 3v:)

  VastaaPoista
 3. Eka vierailulla täällä. Kivoja ruusu -ja pilkkujuttuja olet ostanut. Greengatet on vieneet munkin sydämen mennessään. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania ruusujuttuja! Meidänkin neidille ostin viime viikolla juuri samanlaisen mekon :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos pinky ja Johanna:) Kyllä nuo ruusut ja greengatet vievät mennessään:)

  VastaaPoista
 6. on tuo kaunis mekko, meillä on jäämäs 80 koko pieneksi eikä oikeastaan sen kokoisia vaatteita ollutkaan kun päätin hypätä suoraan kokoon 86, nyt on 86 kokosia kaapit täynnä ja menee varmaan kaksi vuotiaaksi asti pitää vissiin alkaa jo hamstraamaan 92 :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished