keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Naistenpäivänä

minäkin sain kauniin kimpun mieheltäni, kuten moni muukin täällä ja maailmalla sai. Olin kyllä aivan otettu tästä kauniista kimpusta.
En ole aiemmin juuri kauheasti kukista välittänyt, tykännyt kyllä, mutta en ole saanut niistä niin paljon voimaa kuin olen viime päivinä saanut. Katsokaa näitäkin värejä, eivätkö olekin kauniita!

Älkää kuitenkaan säikähtäkö, ei tästä ole mikään pelkkä kukkablogi tulossa kuitenkaan, vaikka viime aikoina näitä kauniita kukkia olenkin jakanut teidän kanssa! :)

Sain toissa päivänä aivan ihanan yllätyslahjakortin, joka oli sitten kyllä heti pakko käydä törsäämässä! Lahjakortti oli sisustusliikkeeseen, joten ihan hyvillä mielin sain sen käyttää pelkästään sisustukseen:) Niinpä ostin sillä kauan unelmoimani telineen, jonka nimeä en nyt sitten edes tiedä!;) Se on siis sellainen vanhanaikainen teline, jossa on koukkuja, ja johon voi laittaa roikkumaan vaikkapa kuppeja. Ennen muinoin noissa roikkui padat ja kattilat. Nyt tuo teline makaa tuossa lattialla ja odottelen iltaa, jolloin mieheni tulee kotiin ja kiinnittää sen kattoon - näin ainakin lupasi tänään töihin lähtiessään. Toivon kovasti, että teline sopii tuohon keittiöön saarekkeen ylle. Keittiön ja eteisen lamput ajattelin vaihtaa päittäin, ettei tule liian sekavan näköistä. Mutta katsotaan, kuinka käy!

4 kommenttia :

 1. Kattokoukusto nimeä myö on siitä käytetty! Mä meinaan sellasen kans meijän keittiöön hankkia :)

  VastaaPoista
 2. No niin, sehän se tuon kapistuksen nimi tosiaan onkin!:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkia, minä ainakin jaksan niitä ihastella!Ja kesäisin en muuta teekkään kuin niitä kuvailen... :))
  Kattokoukusto kuulosta hyvältä,laitahan sitten kuvia on paikoillaan!
  Mukavaa loppuviikkoa! :))

  VastaaPoista
 4. Marika, kiitos:) Kyllä kauniit kukat ovat ilo silmälle! Toivottavasti saisin tuon kattokoukuston tänään tuonne kattoon tai viimeistään huomenna, laittelen sitten toki kuvia:) Kiitos samoin!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished