lauantai 26. maaliskuuta 2011

Mitä sinä ostaisit itsellesi?

Sain eilen lahjaksi vanhemmiltani hiukan rahaa, jonka voin käyttää vain ja ainoastaan itseeni:) Nyt en vain tiedä, mitä rahalla tekisin! Olisi niin paljon kaikkea, mitä olisi ihana saada. Haluaisin keittiön ja olohuoneen väliselle seinälle jonkinlaisen astiahyllyn, sitä varten voisin laittaa tuon rahan säästöön. Toisaalta olisi ihana saada gg:n kahvikuppeja lisää. Sitten taas kun aurinko paistaa ulkona, alkaa kesäjutut olla mielessä ja pihallekin olisi kiva saada vaikkapa uusia kivoja ruukkuja! Toisaalta kaikkein helpointa olisi mennä vaatekauppaan ja hankkia lapsille vaatetta:) Kerrohan, mitä sinä ostaisit itsellesi, kevään piristykseksi, jos saisit nyt vaikkapa 50e rahaa?
Aurinkoista lauantain jatkoa!

10 kommenttia :

 1. Jännä nähdä mihin päädyt :).

  Itse ostaisin varmaan jonkin vaatteen (esim paidan) kesäksi, sekä kansion mihin voisin koota portfolioksi todistuksiani kun menen opiskelupaikan pääsykokeeseen ;). Uudet kivat ruukut takapihalle olisi kyllä kiva juttu myös :). Nyt taisi loppua jo rahat kesken..

  VastaaPoista
 2. Luultavasti myös jonkun vaatteen, kengät, korun tms. Jos ostat lapsille tai kotiin jotain kivaa, niin eihän se ole sitten sinulle! siis henk.kohtaisesti.

  VastaaPoista
 3. Johanna, sinulla olisikin tosi hyödyllinen ostettava tuo kansio:)Tosiaan, se 50e loppuu äkkiä,kun alkaa oikein ideat lentää!

  Mia, tuo on kyllä totta, että jos kotiin ostaa, niin ei se ole vain minulle.Toisaalta, ei niitä kukaan taida ihan niin paljon arvostaa kuin minä, joten tavallaan ne on kuitenkin etenkin minulle;)

  VastaaPoista
 4. Minä ostaisia walkoisia unelmia blogista tuon ihanan lautashyllyn,joka siellä on kaupan;)Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Itse saan isältäni aina välillä vähän rahaa, synttäreiden, joulun tai jonkun muun takia. Ostan yleensä niillä astioita...muumimukeja, greengatea, pentikkiä, arabiaa :) Me ollaan isän kanssa molemmat "keräilijöitä" niin isä arvostaa noita mun ostoja :D

  VastaaPoista
 6. Myöhäiset synttärionnisttelut!

  Minä panostaisin vain itseeni ja ostaisin jotain itselleni, huivin, keväiset nahkahanskat on aina suosikkejani tms.

  VastaaPoista
 7. Kävisin ostamassa Taika-astioita. :)
  Mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
 8. Tällä hetkellä mielessä on uuden neuleen ostaminen. Laittaisin rahan siihen:) Mieli teksi kyllä vaikka mitä. Vaatteita, Greengatea ja Tilda-tuotteita:)

  VastaaPoista
 9. Kirsi, se on kyllä kivan näköinen, vähän vaan liian leveä luultavasti meille.

  Heidi, oi kuinka mukava juttu! Se on tosi ihana asia, että joku läheinen ymmärtää näitä keräilyasioita:)

  Kiitos, Saija! Huivi olisi kyllä kiva myös ja ehkä uusi laukku.

  Senni, kuulostaa kivalta:) Aurinkoa viikonloppuusi!

  Susanne, joku keväinen neulekin/paita voisi olla myös kiva:) Kylläpä tämä onkin jännää pähkäillä, mitä sitä tekisi! On se hyvä vain, etten ole voittanut lotossa koskaan!;)

  VastaaPoista
 10. jaa vaikea kysymys, ehkä ostaisin jotain kivaa sisustukseen ja jotain keväisiä kukkia tai jotain kosmetiikkaa

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished