keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Mietteitä

Minulla on vähän ristiriitainen olo tämän blogin kanssa. Tai pikemminkin kuvien kanssa. Tuntuu jotenkin tylsältä laittaa pelkkiä lastenvaatteiden kuvia tänne, olisi kiva laittaa vaatteista kuvat lasten päällä. Mutta se on kovin ristiriitaista ja onhan sellaisista kuvista nyt viime päivinä joillakin keskustelupalstoilla noussut kova halookin. Mutta silti, itse on ainakin kivempi katsoa kuvia vaatteista lasten päällä kuin pelkkiä vaatteita...Hmm, vaikea päätös.

Päätin nyt kuitenkin, kun tytöt saivat tänään aivan ihanan yllätyslahjan postissa, että laitan tänne siitäkin kuvan. Ovat niin suloiset mekot ja juuri passelit meidän tyttösille, pikkuisille leijonan pennuille. Meidän toisella tytöllä ei ollut helppo alku elämässään, vietti yli vuoden sairaalassakin, ja molemmat ovat erityislapsia. Ovat sinnikkäämpiä kuin äitinsä on ikinä ollut ja niin kovin rakkaita. Edit, kuva poistettu.

Minä olen kirjoittanut kirjan tyttöjen syntymän jälkeisestä ajasta ja sain sille kustannussopimuksen. Kirja julkaistaan elosyyskuun vaihteessa ja varmasti kerron teille vielä tässä matkan varrella siitä lisää. Olen tavattoman onnellinen, että iso projektini on saanut hyväksynnän kustantajalla.

Aurinko paistaa ulkona ja huomaan ajatuksieni vaeltavan hetki hetkeltä enemmän kesään. Odotan innolla, että pääsen istuttamaan uusia omenapuita, istumaan terassille teekupposen kera ja katselemaan tyttöjen ja isosisarusten iloa ulkosalla:) Aurinkoista päivän jatkoa kaikille!

18 kommenttia :

 1. Ihanat mekot tytöillä. Joo jossain keskustelupalstallahan sitä tosiaan kuohui tämän tyyppisten kuvien julkaisemisesta. Itse en näe mitään väärää lapsosten kuvien julkaisemisessa. EIköhän meillä jokaisella vanhemmalla ole kuitenkin joku raja, mitä haluamme näyttää ja mitä emme. Muistankin kun mainitsit tuosta kirjasesta. Kerrothan lisää kun kirjaa on tilattavissa ja yhden voit samantien laittaa varaukseen minulle :)

  VastaaPoista
 2. Söpöt mekot ja söpöt on tytötkin :) Hienoa, että saat kirjasi julkaistua. Mun ajatukset on kuule kans jo niin keväässä ja kesässä. Sulais vain nopeasti nuo lumet niin pääsis pihalle hommiin :)

  VastaaPoista
 3. Oikein suloiset ja reippaanoloiset tytòt :) Itse tykkààn katsoa kuvia ja olen laittanut niità itsekin, vaikkakin taannoinen kohu pisti miettimààn.
  Onnittelut kustantamispààtòksestà, upea homma! Minà kanssa varaan signeeratun painoksen :)

  VastaaPoista
 4. Suloiset tytöt ja ihanat mekot. Ottaisin meillekkin ;)
  Itse pähkäilin tuo kuvajutun kanssa myös. Tulin siihen tulokseen, että pienempien kuvia laittelen, isommilta kysyn luvan (heiltä itseltään).
  Meidän pojalla oli myös alkutaival todella hiuskarvan varassa ja loppu elämä mennään varuillaan. Alex täyttää huomenna 11 kk ja pidän myös kirjaa kaikesta. Sitä on ihana lukea ja miettiä kuin kiitollinen saa olla :) Elämänarvot kyllä muuttui...

  Oikein paljon tsemmpiä sinne ja onnea kirjastasi. Ilmoittele, kun se julkaistaan.

  VastaaPoista
 5. ihanat tytöt ja upeaa että kirjasi julkaistaan :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanat ja suloiset tytöt ja niin kauniit mekot heillä!:)
  Kiva kun sait kirjallesi kustannussopimuksen! Onnittelut sen johdosta! Kiva kuulla asiasta lisää matkan varrella!

  VastaaPoista
 7. Johanna, kiitos:) Niinhän se on, että eiköhän meillä vanhemmilla ole rajat, millaisia kuvia lapsistaan nettiin laittaa. Jotenkin ne lapset kuvissa tekee niistä paljon mukavamman näköisiä:) Kiitos, minä laitan sinulle omistuskirjoituksella kirjan varaukseen:)

  Virpi, kiitos! Niinpä, pääsisipä jo pihalle hommiin!

  Anna, kiitos paljon! Minäpä laitan sinullekin omistuskirjoituskappaleen varaukseen:)

  Mia, kiitos:) Tuo on kyllä hyvä juttu pitää kirjaa kaikesta. Niin minäkin tein ja se osoittautuikin sitten myöhemmin todella hyväksi jutuksi, sillä yli vuosi oli sellaista vuoristorataa, että moni asia unohtui kun tuli uutta kauheampaa tilalle. Ihanaa kevään odotusta sinne:)

  Darkangel, kiitos:)

  Susanne, kiitos!:) Taidan jo pian laittaa jonkinlaisen postauksen aiheesta, niin tiedätte vähän, mistä kirja kertoo.

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Löysin juuri äsken blogisi Sisustus Unelmia blogin kautta. Ihanat tytöt Sinulla!
  Koen erityislapsi asian erittäin läheiseksi, minulla on tammikuussa 6-vuotta täyttänyt tyttö, jolla elämä on ollut ja on edelleen taistelua erittäin vaikean epilepsian ja monen muun asian kanssa. Olen omaishoitaja täyspäiväisesti ja kuulun Leijonaemoihin :)
  Mielelläni kuulisin lisää kirjastasi ja minullekin kirja varaukseen :)

  Aurinkoisin terveisin Susanna J.

  VastaaPoista
 9. Hei Susanna, ihanaa, että löytist tänne:) Minäkin kuulun Leijonaemoihin:) Laitan kirjasi siis sinullekin omistuskirjoituksella varaukseen, kiva juttu:) Aurinkoista viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Hei :) Kivaa kun olit käynyt blogissani, niin tiesin tulla tänne! Sinulla on ihana blogi täällä, suloiset lapset ja ihania vaatteita :) Itsekin mielelläni laittaisin kuvia ja juttuja lapsistani, mutta tein sitten sellaisen päätöksen etten kuitenkaan tänne nettiin laita. Lapset kyllä tekevät blogeista paljon lämminhenkisempiä :) Mahtava juttu, että olet saanut tuon kustannussopimuksen!! Aurinkoista viikonjatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 11. Niin ovat kauniit mekot kauniiden tyttöjen päällä!
  Mielestäni on täysin henkilökohtaista mitä julkaisee ja millä kuvilla.Isommilta lapsilta ja muilta kuvissa esiintyviltä immeisiltä tietysti täytyy olla lupa.
  Onnea kustannussopimuksesta!Jään mielenkiinnolla seuraamaan...
  Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 12. Itse oon miettinyt samaa, mitä tänne nettiin laittaa ja mitä ei. Täällä se on kuitenkin koko maailman käytettävissä.... Oon tullut siiihen päätökseen etten laita meijän tytöstä sellasta kuvaa mistä sen tunnistaa, tällä hetkellä ei oo hänestä minkäänlasta kuvaa. Eikä musta. Eikä miehestäni.
  Mutta en mä myöskään paheksu sitä että joku haluaa laittaa, se on jokkaisen oma asia!
  Mukavaa että oot sopparin saanut, Onnea :)

  VastaaPoista
 13. Hilda, kiitos mukavasta kommentistasi ja kiva kun tulit tänne:) Minäkin tuota asiaa pitkään pohdin. Oikein mukavaa viikon jatkoa:)

  Marika, kiitos paljon:) Minä olen jo päättänyt, etten isommista lapsista kuvia laita lainkaan, vaikka haluaisivatkin. Ovat ihan eri lailla kuitenkin tunnistettavissa kun tuollaiset 2-vuotiaat taaperot. Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!:)

  Senni, on nämä kyllä isoja päätöksiä. Yhdessä postauksessahan jo laitoin tytöistä kuvan, mutta poistin sen sitten. Nyt tänään päädyin tähän, mutta voi olla, että joku päivän tämänkin poistan. Isommista sisaruksista en tosiaan laita lainkaan, he ovat kuitenkin tunnistettavissa paremmin. Jokaisen oma asia tämä toki on, kukin tekee, niin kuin parhaaksi näkee:) Vielä olen itse jonkin verran kiikun kaakun tämän asian kanssa. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!:)

  VastaaPoista
 14. Löysin tänne blogiisi ensimmäistä kertaa. Ihanat on mekot tyttösillä päällä! Olen myös miettinyt tuota kuvien julkaisua täällä blogimaailmassa. Sen verran vähän aikaa kun on vasta aktiivisesti kirjoitellut, niin eipä ole ajatuksia tällaiseen osannut edes laittaa. Päätin kuitenkin (laiskana kuvaajana ;) että laitan kuvia blogiini. Niin kauan kun ne ei ole missään määrin arkaluontoisia, niin en omalla kohdalla näe siinä mitään estettä :)

  Sinulla on kiva blogi ja jään niin ikään odottelemaan lisää tietoa tuosta sinun kirjaprojektista. Onnea sopparista!

  VastaaPoista
 15. Itse tein sen päätöksen, että kuvaan lapsia blogiini. Itsekin lueskelen mielummin sellaisia blogeja, joissa näkyvät lapset ja arki. Olen laittanut jopa esikoisestani kuvia, sellaisia joita hän on itse halunnut. Ehkä olen liian luottavainen...

  Mekot on kyllä kivannäköiset päällä! =)

  VastaaPoista
 16. Kiitos Riikka ja mukavaa, että löysit tiesi tänne:) Aurinkoista viikon jatkoa sinulle!

  Kaisa, sinä tiedätkin, mikä minua tässä avoimuudessa epäilyttää....Mutta antaa nyt ainakin toistaiseksi tuon kuvan olla, on se vaan niin ihana:) Nuo mekot on kyllä ihan syötävän suloiset!!!<3

  VastaaPoista
 17. Hei

  Kiva kun kävit blogissani,siten löysin myös tänne.

  Suloiset tytöt teillä ja niin nätit mekot.Onpa hieno juttu tuo kirjan julkaiseminen.

  Taidan vielä lukaista blogiasi,klikkasin itseni lukijaksi.

  Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 18. Hei JaanaElina, kiva, kun löysit tiesi tänne ja tulit lukijakseni:) Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished