lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kyllähän siinä sitten kävi niin,

että tilaussormi napsutteli GG:n tuotteita taas. Ihastuin ihan hirmuisesti Sophia White kahvikuppiin ja valkoiseen lautaseen:) Kai tämä on nyt minulle kuitenkin, ei taida kukaan muu noista kukkakuvioista täällä niin välittää;) Tai toki tyttöset välittäisi, mutta ei äiti anna heidän noihin kuppeihin kyllä koskea:)Kyllä minä hattua nostan heille, jotka osaavat rahoja säästää! Hyvä, että maltoin sentään tähän päivään odottaa tuon lahjarahan kanssa. Nyt sitten odottelen innolla, milloin posteljooni nuo ihanuudet kotiin kantaa. Tai ainakin sinne lähipostiin saakka;) Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

9 kommenttia :

 1. Minusta raha ei mennyt ainakaan turhuuteen,GG astiat on kyllä kauniita.
  Itse vasta ensimmäiset lattekupit ja peltirasiat äskettäin tilasin,aikani niitä blogeissa ihailin.Tykästyin kyllä ja aion tilata jatkossa lisää.

  Laittelehan kuvia sitten mitä tilasit.

  Leppoisaa iltaa sinnekin.

  VastaaPoista
 2. Ei mene rahat hukkaan tuommosissa ihanuuksissa,niistähän saa hyvää mieltä päivittäin=)

  VastaaPoista
 3. GG:n tuotteet on ihania. Rahat ei kyllä niissä hukkaan mene :) Minäkin kävin eilen paikallisessa liikkeessä joka gg:tä myy ja jälleen tarttui lattekuppia ja maitokannuja ostoskoriin :)

  VastaaPoista
 4. JaanaElina, on ne kyllä kauniita:) Minäkin olen vasta tämän vuoden puolella ne löytänyt ja nyt olenkin sitten menettänyt gg:lle sydämeni:) Laittelin kuvia kyllä heti, kun paketin kotiin saan!:)

  Kirsi, tuo onkin totta, että niistä saakin sitten iloa päivittäin!:)

  Johanna, sitä minä mietin noiden kanssa, että menee nyt sitten lahjarahat johonkin kestävään. Josta voin sitten vuosienkin päästä miettiä, että nämä sain syntymäpäivälahjaksi:) Minä en ole vielä lattekuppeja ostanut, kun en tiedä, polttaako ne sormia. Oletko kokeillut, millaista niistä on juoda lämpimiä juomia? Ne olisi kyllä ihania myös! Ja maitokannut on aivan ihania!

  VastaaPoista
 5. Minunkin viimeksi saamat lahjarahat menivàt astioihin, eli samoilla linjoilla ollaan :)

  odotamme innolla kuvia! Mistà liikkeestà tilasit?
  hurjasti sulla on tullut uusia lukijoita ihan parissa pàivàssà :)

  VastaaPoista
 6. Anna, astiat on kyllä hyvä ja pitkäaikainen sijoitus:) Pientä arjen luksusta, mikä piristää mieltä, näin itse ajattelen:) Tilasin Sisustus Tillystä. Laittelen tosiaan kuvia varmasti heti, kun saan astiat hypisteltäväkseni:) Ihanaa on kyllä, kun on tullut niin paljon uusia lukijoita:)

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi täällä, Johannan blogin kautta tänne tupasahdin ja voi täällä on ihania juttuja.GG:t on munkin lemppareita joten tervetuloa katsomaan:)

  VastaaPoista
 8. Marjo, mukavaa, kun löysit tänne ja samalla löysin minäkin sinun ihanan blogisi:)

  Johanna, kiitos, laittelen kuvia sitten, kunhan paketti saapuu:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished