maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kevättamineita ja vaatesäilytystä

Meillä nuo isosisarukset valittivat, että miksi äiti laitat vain pikkutyttöjen vaatteita blogiin, joten tässä on nyt isosisarusten siistimmät kevättamineet. Tuleva ekaluokkalainen voi käydä kylässä ja kaupungilla näissä vaatteissa, tosin leggarit on vielä hankkimatta.

Tokaluokkalaisen kaupunkivaatteet näyttää tältä. Molempien vaatteet on perus H&M:ää, KappAhlia ja kengät Prismasta.

Eeviskäisen blogissa oli kirjoitus vaatesäilytyksestä. Meillä isommalla neidillä on vaatehuone, joka on suloisessa sekasotkussa väreineen. Pojalla on vaatekaappi, jota pitää suht siistinä. Pikkutyttöjen vaatteet ovat Ikean Hemnesin lipastossa, ja henkarivaatteet omassa kaapissaan. Tyttöjen huoneessa olisi koko huoneen leveydeltä vaatekaappeja, mutta ne ovat vielä täynnä kaikenlaista muuta tavaraa, kuten tylsästi lakanoita ja pyyhkeitä. No, eiköhän tyttöset sieltä vielä kaapitilaa saa, kunhan kasvavat:)

Mukavaa viikonalkua kaikille! Kyllä se kevättamineiden aika pian tulee, siirrytäänhän ensi sunnuntaina jo kesäaikaankin!:)

5 kommenttia :

 1. Ihania vaatteita teitin lapsilla! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita, ja kun niitä on vielä kaksin kappalein. Itse haavelin aina kaksosista, mutta sain 5 "yksöstä" sen sijaan -niistä tosin kiitollisena. Meillä on suvussa kolmosia eli riski oli...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Senni:)

  Kiitos Mia kommentistasi:) Minäkin olen salaa aina haaveillut kaksosista, tosin en sitä ääneen ole uskaltanut koskaan miehelle kertoa;D Ennen kuin ultra näytti yllättävän näyn;)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished