perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kevätostoksilla

Vaikka ulkona pyryttää niin, että yhden vuorokauden aikana on leikkimökin katon lumikuorma tuplaantunut, niin onneksi sentään posteljooni tekee oloa keväisemmäksi. Posti toi nimittäin lapsosille kevätkenkiä ja äidille White Coastista vesipullon kesän piknikkejä varten:)


Esikoiselle Ellokselta tällaiset goretex-kengät, saas nähdä, miten pitävät kosteutta. Olivat ainakin kuulema hyvät jalassa.

Tulevalle ekaluokkalaiselle tilasin tällaiset bling-bling-kengät, jotka oli oikein mieluisat neitosen makuun:) Nyt se on sitten viimeistään opeteltava sitomaan kengännauhat kunnolla!

Tyttöjen kenkälaatikko näyttää tällaiselta. Tytöillä on yliliikkuvat nivelet nilkoissa, joten heidän kävelykengät pitää olla todella tukevat. Niinpä tänäkin vuonna pysytään tutuissa merkeissä: Kavat ja Ecco. Päätin kuitenkin, että nyt saadaan vähän jo olla välillä turhamaisempiakin ja tilasin Ellokselta nuo valkoiset canvaskengät, joiden kaveriksi on tulossa vielä beigetkin. Ne ei kyllä tue nilkkaa yhtään, mutta saa sitä välillä hienostella sävy sävyyn:) Feikki-crocsit kuuluu myös kesäpihalle ehdottomasti:)

Se kattoteline oli vino, joten kävin tänään vaihtamassa sen uuteen. Samalla reissulla sitten mukaan tarttui tämä lautasteline. Olen sitä jo etsinyt jonkun aikaa, ja nyt löytyi juuri sopivan pieni ja siro - ja onpa siinä vielä mukeillekin koukut! Nyt odottelen, että mies saa kattokoukuston kattoon!:)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished