sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Aurinkoista sunnuntaita!

Rentouttava viikonloppu takana miehen kanssa. Vietimme kaksi päivää Jyväskylässä shoppaillen, syöden hyvin ja nukkuen paljon. Kyllä oli ihanaa! Lapsetkin olivat viihtyneet hyvin ja kaikilla on oikein hyvä mieli aloittaa taas arkinen aherrus huomenna.
Menomatkalla Jyväskylään poikkesimme Ristiinan Wanhassa Martassa, jossa sain mieheltäni etukäteis-syntymäpäivälahjan:) Ihania Greengaten astioita sain:) Tuo astioiden alla oleva liina on itse asiassa keittiöpyyhe, mutta sopi minun mielestä tuolle sivupöydälle hyvin.


Niin kovasti oli jo liikkeet täynnä pääsiäiskoristeita, että pääsiäisinto tarttui minuunkin ja laitoin kotiinkin jo vähän pääsiäistä. Reilu 30v sitten minä synnyin pääsiäislauantaina ja kohta on syntymäpäiväni, joten ne kulkevat käsi kädessä, vaikka kalenterin mukaan ei vielä nyt pääsiäistä vietetäkään. Mutta kyllähän ne puput kuuluu joka tapauksessa kevään tuloon:) Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

7 kommenttia :

 1. Oi että ompa teillä ollut ihana viikonloppu! Ihania astioita oot saanut :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita astioita! Jyväskylä onkin minun kotikaupunkini, niin sen vielä miellän:) Mukavalta siis kuulostaa viikonloppunne:)

  VastaaPoista
 3. Me kävimme vasta toista kertaa Jyväskylässä, mutta olemme nyt menettäneet sille sydämemme kokonaan:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon vierailustasi pitsienkelissä:)
  Kiva blogi löytyi täältä.Kauniita astioita olet saanut.Minäkin rakastan GG:n niiin kaunista tuotantoa.
  Mukavaa uutta viikkoa:))

  VastaaPoista
 5. Kiitos pitsienkeli, kiva kun poikkesit täällä:) Nuo GG:n tuotteet tuo kovasti iloa ja piristystä arkeen:) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished