torstai 31. maaliskuuta 2011

Äiti, milloin se kevät tulee?


Kun lunta on maassa vielä metrin verran, mutta aurinko jo ihanasti lämmittää, alkaa lapsetkin olla jo malttamattomia ja kyselevät vähän väliä:"Äiti, milloin se kevät oikein tulee?" Jos ikkunasta katsoo, niin ei voi luvata vielä vähään aikaan kevään tulevan, mutta kalenteria katsoessa ollaan jo ihan kevään korvilla. Kevään voi onneksi tehdä sisälle jo, vaikkei ulkona vielä siltä näytäkään.

Eilen kävimme eskarilaistyttösen kanssa hakemassa vähän oksia sisälle. Upposin vyötäröön asti lumeen, hiukan silmä valehteli kun katsoin, että eihän tuossa nyt niin kovin paljon lunta ole! No, onneksi saatiin ne oksat kuitenkin haettua, eikä jouduttu lumihangessa yöpymään:) Iltaisella sitten meinasi jo kaduttaa moinen lumessa tarpominen, kun kuume päätti kääntyä noususuuntaan, mutta onneksi taisi olla vain hetkellinen piikki:)

Aurinkoista torstaita kaikille!

8 kommenttia :

 1. Mukavan näköisiä kuvia, mä en oo koskaan oikein päääsiäiskoristeluja harrastanut, en tiiä kyllä miks, pajunkissat toki haen ja sitten suklaata ja pashaa syödään muttei rairuohoja tai pupuja tms oo ollu ollenkaa... Ja nytkin se pääsiäinen on vasta niin vapun kyljessä että ilmapallot paukkuu jo sillon :D
  Mukavaa torstain jatkoa sulle!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oksia jo haettu - hiirenkorvalla koivunoksat jo :)
  Pajunkissatkin olisi ihania, mutta ei oikein vielä näillä korkeuksilla ole kunnon kissoja löytynyt. Mutta pääsiäisen aikaan voivat täälläkin kissat olla jo melkoisia...

  Mukavaa torstai-päivää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Senni, minä taasen olen aina ollut pääsiäisihminen, johtuneeko sitten syntymäni ajankohdasta;) Sen takia meillekin jo nyt pääsiäistä laitellaan, kun pääsiäinen on ihan vapun korvilla tänä vuonna:) Kiitos!:)

  Tarja, noissa oksissa oli jo hienoja kissoja, mutta poistin ne, kun tahtovat aiheuttaa minulle allergiaoireita. Toivon, että siedän pelkkiä oksia paremmin:) Kiitos!:)

  VastaaPoista
 4. Huomenna pitää hakea minunkin pajunkissoja.Täällä on myös paljon lunta,saa nähdä kuinka onnistuu.

  Upean värisiä kynttilöitä.

  VastaaPoista
 5. Pajunkissoja on munki pitäny hakea jo monena päivänä, mutta vielä ovat jossain pusikossa :) No ehkäpä viikonloppuna sitten. Söpö pupukin päässyt kuvaan :)

  VastaaPoista
 6. Onneksi lumet sulavat sitten nopeastikin, kunhan kelit lämpenevät. Muistan viime keväänäkin ihmetelleeni miten nopeasti se sitten kuitenkin lopulta kävikään, vaikka lunta oli tosi paljon :).

  Ihanat nuo pilkulliset kynttilät, itsekin niitä Tiimarissa katselin.

  VastaaPoista
 7. JaanaElina, olehan varovainen siellä hangessa, ettet uppoa niin kuin minä!:) Mukavaa viikonloppua!

  Virpi, mukavaa viikonloppua!:)

  Johanna, se on kyllä totta, että kun sulaminen alkaa, tapahtuu se sitten vauhdilla. Viime vuonna tosiaan sai huomata, miten nopeasti ne hanget sitten kuitenkin humahti. Sitä siis odotellessa:) Nuo pilkulliset munakynttilät huusivat sen verran lujaa, että pakko oli niitä nuo kaksi ostaa. Oksissa olevat isot munat maksoivat vain 0,49e kuusi kappaletta, joten nekin hyppäsivät ostoskoriin:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Sinulla on niin kauniit keväiset värit kynttilöissä, ei ihme jos pienet odottavat kevään tuloa, kun meillä isommillakin meinaa kärsivällisyys loppua :)
  Mukavaa viikonloppua sinnepäin !

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished