perjantai 25. helmikuuta 2011

Kaksosille kevättä

Nyt on tyttöjen kevätvaatteet kaapissa odottamassa. Viime vuoden kokopuvut heille vielä menevät, joten rinnalle ostin Me toon takit ja niihin sopivat Lennen haalarihousut ja asusteet. Toiselle tytöistä pinkkiä, toiselle vaaleanpunaista:) Tyttöjen kenkien kanssa on oltava tarkkana, että ovat tarpeeksi tukevat, joten luotan jälleen kerran Eccon malliin. Toki värisävy ei ihan mene yksiin vaatteiden kanssa, mutta onhan niissä onneksi punaiset leppäkertut - ja kenkien tukevuus menee meillä värin edelle:)
Seuraavaksi on aika keskittyä kodin saattamiseen kevätasuunsa:) Limen vihreä matto tuolla jo huutelee päästäkseen ulos pussistaan, vihreät verhot odottelee ilmakylpyjä ja liilat verhot haluaisivat jo päästä kevätlevolle:)

2 kommenttia :

  1. Kauniit kevätvaatteet siellä on tytöillä odottamassa!
    Minulla oli viime keväänä limen vihreä yhtenä sisustusvärinä. Nyt ajattelin jotain vaaleaa punaista ja ruusukuvioita:)
    Mukavaa viikonloppua ja alkavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susanne! Meillä oli vielä viime keväänä vanha keittiö ja olohuone, nyt kun tila on yhtenäinen, saan kivemmin tuon limen värisen sisustuksenkin esiin:) Tosin täytyy myöntää, että menetin juuri sydämeni Greengatelle, joten ensi keväänä taitaa täälläkin kukkia ruusut:) Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished